vasikelu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Pianul este intr-o stare absolut impecabila. Raspunde tuturor comenzilor ca in prima lui zi cand a fost scos din cutie Sa cantat pe el doar in biserica si acasa. Pianul are tonuri extraordinare si originale de pian, pian electric, strings, gospel organ, acordeon sax, etc. Deasemeni are si ritmuri foarte multe si foarte bune, si se poate adauga orice ritm doriti. Pe langa muzica clasica de pian, muzica usoara, se poate aranja si pentru muzica de nunta (hora,manele, sarba, populara, etno, etc. Merge styluri STY) Pianul contine: CD instalare, manual de utilizare, suport note, pedala sustaine, memorie externa ( card 2gb), alimentator Instrumentul se poate proba si ridica din Hunedoara , sau pot trimite si prin curier cu plata dupa ce pianul este in mana dvs. Pret 1250 euro/negociabil Tel. 076.2436.626 Edited June 8, 2012 by vasikelu
vasikelu Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Mai las putin din pret, nu stiu cat...depinde ce oferte primesc... deocamdata astept oferte
vasikelu Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Am pus anuntu si pe okazii, si daca te uiti acolo la oferte, o sa vezi ca deja am primit 4500 lei . Imi pare rau, dar nu pot sa las atat din pret.
vasikelu Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Un demo video personal cu aceasta clapa https://vimeo.com/44792012
george4you Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 mai ai si alte clape? stiu ca aveai un Roland RD700GX parca...
vasikelu Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 (edited) sa vandut rolandu, Iti recomand si aceasta clapa. Are tonuri super ok de pian. Foarte bune si clare, Mi ales combinate cu paduri si stringsuri , te indragostesti pur si simplu. O LAS LA 4700 lei. Un pret super ok. Am nevoie de bani. P.S aici ai un mic demo de la producatori Detalii tehnice gasiti AICI http://www.soundcrea...588-id6840.html Edited August 31, 2012 by vasikelu
george4you Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Mersi dar nu vreau aranjor. Daca mai ai ceva de vanzare astept un raspuns in PM. O zi buna!
gianim74 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Mersi dar nu vreau aranjor. Daca mai ai ceva de vanzare astept un raspuns in PM. O zi buna! Te intereseaza un Roland fantom xa? 550 euro.
gianim74 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Pianul este intr-o stare absolut impecabila. Raspunde tuturor comenzilor ca in prima lui zi cand a fost scos din cutie Sa cantat pe el doar in biserica si acasa. Pianul are tonuri extraordinare si originale de pian, pian electric, strings, gospel organ, acordeon sax, etc. Deasemeni are si ritmuri foarte multe si foarte bune, si se poate adauga orice ritm doriti. Pe langa muzica clasica de pian, muzica usoara, se poate aranja si pentru muzica de nunta (hora,manele, sarba, populara, etno, etc. Merge styluri STY) Pianul contine: CD instalare, manual de utilizare, suport note, pedala sustaine, memorie externa ( card 2gb), alimentator Instrumentul se poate proba si ridica din Hunedoara , sau pot trimite si prin curier cu plata dupa ce pianul este in mana dvs. Pret 1250 euro/negociabil Tel. 076.2436.626 Salut! Te intereseaza roland fantom xa? Vreau un arranjor la schimb, mai dau si ceva diferenta, as vrea un roland va 76, sau psr 3000. Sau altceva...in caz ca te intereseaza, sau ai ceva aranjoare.....Merci!
vasikelu Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Salut. Din pacate nu am la vanzare nimic altceva decat aceasta clapa. Nu sunt interesat de schimburi. Am nevoie de bani
vasikelu Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 (edited) . Edited November 13, 2012 by vasikelu
vasikelu Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 (edited) ... Edited November 13, 2012 by vasikelu
vasikelu Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 vand clavia nord tage 76 detalii pe http://forums.rgc.ro/topic/81214-clavia-nord-stage-76/page__fromsearch__1
Recommended Posts