DAN Tudor Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 NEW SONG -ZadaR-DIMINEATA !!! (ne-am prostituat:)......))
Zippy Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Foarte faina piesa si cred ca o sa prinda la publicul larg..eu am o remarca de facut..nu mi-a placut faptul ca versurile au inceput brusc..eu sunt de parere ca inainte trebuia sa fie un intro sau macar cateva masuri cantate si abea dupa versurile..in rest videoclip foarte fain,versuri nu mai spun,instrumentatie si mai si..BRAVO Am sa dau si un share pe facebook cu piesa voastra pt ca e intradevar super Edited June 8, 2012 by Zippy 1
DAN Tudor Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Foarte faina piesa si cred ca o sa prinda la publicul larg..eu am o remarca de facut..nu mi-a placut faptul ca versurile au inceput brusc..eu sunt de parere ca inainte trebuia sa fie un intro sau macar cateva masuri cantate si abea dupa versurile..in rest videoclip foarte fain,versuri nu mai spun,instrumentatie si mai si..BRAVO Am sa dau si un share pe facebook cu piesa voastra pt ca e intradevar super N-a....merci !!!Normal ca ar trebui un intro ! Noi cand cantam piesa live ,are,aici nu findca si asa are 4 min. si-am tot taiat din ea !! Ideal pt. radio de romanica trebuia si mai scurta,da nu stiu ce sa mai tai ! ))
Recommended Posts