chris_27 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) Salutare !!! Am inregistrat si eu o varianta pentru un contest pe youtube si ma gandeam sa o postez si acasa la noi pe rgc:) Fiind prima oara la un concurs realizez ca la a doua sau a treia participare va fi si mai bine:))... dar pana atunci asta e videoul meu. Edited June 8, 2012 by chris_27 7
Alin N Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 foarte tare! ce ai facut tu acolo este cam ceea ce mi-ar placea mie sa fiu in stare sa cant, insa nu stiu. nu se lipeste de mine ) probabil si pt ca nu stiu de unde sa incep. felicitari!
chris_27 Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Multumesc baieti! @metal_messiah -Pai daca incepi cu inceputul o sa fie bine:)Si eu ,cal batran ,am inceput sa ma reintorc la inceput ca acolo ne regasim entuziasmul de a canta in primul rand.
chris_27 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 (edited) Hello!Am mai gasit un contest unde am inregistrat o varianta.Incepe sa fie din ce in ce mai distractiv:) Edited June 14, 2012 by chris_27 2
chris_27 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Felicitari SolDiez! Acum am vazut ca ai intrat si tu in Palmer Guitar Contest.
Recommended Posts