Compact Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Desi e forum de chitaristi, am pus la cafenea, fiind legat in mod direct doar de muzica. Doresc sa cumpar o orga, mai entry-level, si convenabila ca pret. Pana acum mi-a ramas gandul la cele Yamaha, am vazut pe net recenzii bune despre ele, chiar si filmari, suna bine... Modelele intre care optez ar fi YPT-210 si YPT-220. Dar am o problema. Exista si alte modele care arata identic, dar sunt mai scumpe. La un magazin de muzica am intrebat,si mi-au spus ca difera doar plasticul din care sunt facute... Iar pe un alt forum, cineva spunea ca cele YPT sunt pt copii, iar PSR mai bune, si ca sunetul e diferit. YPT-210 = PSR E313 YPT-220 = PSR E233 = PSR E333 Cine se pricepe sa-mi spuna cu adevarat daca e vreo diferenta sau nu intre ele? (In afara de cea de pret) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andydufresne Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 YPT-210 am eu acasa; nu e de copii, insa este de incepatori: clape usoare, fara touch-sensitive sau aftertouch sau alte chestii, merge si pe baterii, difuzoare slabute calitativ. Tonurile sunt asa si-asa, pianul este decent (ascultat prin amp, nu prin difuzoarele proprii). Are insa citeva dotari de clapa adevarata: line out, conexiune pedala, midi in-out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted May 28, 2012 Author Share Posted May 28, 2012 Si intre YPT210 si YPT220, care ar fi mai ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andydufresne Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Din descrieri, YPT220 are mai multe tonuri si pare sa aiba ceva bass reflex la difuzoare. Cum difurile sunt un punct slab la YPT210 si diferenta de pret e mica, as merge pe 220. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts