www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Compact

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Compact's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Constanta Contact: Mesaj privat Accept schimburi: Nu accept schimburi Doresc sa cumpar o chitara acustica, in stare cat mai buna. Optez pentru o Aria AWN-15, dar nu sunt excluse nici alte marci/modele, daca suna ok. Sunt incepator. Buget limitat 100-150 lei.
  2. Chitara e nou-nouta, distantele respective sunt ok, in afara de acordarea din cheite nu am umblat la nimic altceva. Sunt corzile din fabrica, si nu stiu daca sunt light, normale sau heavy...se simte ca e destul de greu la cele 2 cele mai subtiri, simt ca si cum mi-ar taia degetele. Si ca sa se auda bine acele corzi, trebuie apasate bine.
  3. Salutare tuturor. Sunt incepator in asa ceva... mi-am cumparat un Fender Squier SA-105, acustica neagra. Suna bine, vad ca nu se dezacordeaza deloc. Singurul lucru la ea, imi pare mie ca trebuie sa apas cam tare pe corzi, si deja varfurile degetelor mi le simt cam amortite. Daca nu apas bine de tot nu imi suna bine. Mai exista vreun reglaj de facut? Cumva distanta intre corzi si grif (Truss rod)? Ce sfaturi imi dati?
  4. Anuntul este pt un prieten care nu are cont pe acest site. Se cauta instrumentisti : Chitara solo, chitara bas, tobe. Pentru inceput se doreste realizarea unul negativ la melodia Laura Stoica - Un actor grabit. Pe viitor si alte melodii, proiecte,colaborare de lunga durata. Persoana in cauza se numeste Gabriel, este inginer de sunet, are studio in Constanta. Nr. de telefon : 0755 151 783 Luati legatura direct la telefon. Multumesc!
  5. Incercam cu 750 RON? Deja e un pret foarte bun...
  6. UP! cu procesorul, la cutie, aproape nou, impecabil.
  7. 800 lei, e un pret foarte bun, comparativ cu pretul de magazin!
  8. UP! Pret foarte negociabil! Sariti cu oferte pe MP, cei care sunteti interesati! Postez si o filmare cu aparatul.
  9. De vanzare DigiTech JamMan Looper / Phraser Sampler. Putin folosit, la cutie, Card Flash 1GB. http://www.magazinuldemuzica.ro/DIGITECH-JAMMAN-LOOPER-_-24289.html Pretul meu e de 900 lei, negociabil.
  10. Si intre YPT210 si YPT220, care ar fi mai ok?
  11. Desi e forum de chitaristi, am pus la cafenea, fiind legat in mod direct doar de muzica. Doresc sa cumpar o orga, mai entry-level, si convenabila ca pret. Pana acum mi-a ramas gandul la cele Yamaha, am vazut pe net recenzii bune despre ele, chiar si filmari, suna bine... Modelele intre care optez ar fi YPT-210 si YPT-220. Dar am o problema. Exista si alte modele care arata identic, dar sunt mai scumpe. La un magazin de muzica am intrebat,si mi-au spus ca difera doar plasticul din care sunt facute... Iar pe un alt forum, cineva spunea ca cele YPT sunt pt copii, iar PSR mai bune, si ca sunetul e diferit. YPT-210 = PSR E313 YPT-220 = PSR E233 = PSR E333 Cine se pricepe sa-mi spuna cu adevarat daca e vreo diferenta sau nu intre ele? (In afara de cea de pret)
  12. Deci Rotosound e pe primul loc, urmate de D'Addario. Multumesc de mii de ori. Luni ma duc la magazin sa le cumpar, pt Rotosound 20 lei mi se pare un pret foarte convenabil
  13. Deci cele care le aveam pe chitara erau cam tari, si dupa ceva exersat ma cam dureau varfurile degetelor.... deci ceva Light ar trebui sa caut, mai ales ca sunt incepator. Acum ramane de ales marca....sa fie o marca ok, sa reziste....nu scumpe, dar nici de 2 lei, de contrabanda cum am citit mai sus, sau care sa se rupa imediat. Deci cam ce marca ar fi ok? Luni sa ma duc si sa cumpar...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.