www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vand chitara cu 7 corzi - washburn

Recommended Posts

Guest musicgear_gate
Posted

vand chitara Washburn WG587 - NOUA (este primita cadou si nu o folosesc)

2 humbuckere

grif - maple

rosewood finderboard

24 de taste jumbo

pretul de catalog este 950$

550 de dolari.

pentru mai multe informatii si poze:

0726 026 431.

va rog sa ma contactati pe mail sau la telefon pt ca timpul nu mi permite sa navighez pe forumuri.

Guest Sheriff
Posted

@ benson: Daca ai sa te uiti pe music123.com o sa vezi ca si la ei pretul de catalog trecut este de 950$. Cat despre preturile lor... nu le lasa sa-ti fure ochii, e cam nasol cu adusu' in Romania, iar multe nici nu sunt in stoc...

Din moment ce chitara e noua mi se pare un pret destul de rezonabil.

Cheers!

Guest p_aciulea
Posted

frate, io mi-am dat numai cu parerea, treaba omului ce face, daca lasa pretu asta, daca mai ieftinese chitara sau chiar daca o scumpeste.

Guest preo
Posted

frate ... daca stii cum sa il faci, transportu unei chitari din america e pana in 100$.

Posted

Bai, totusi... e 200 de dolari in SUA :) Sa zicem ca aduni transport $50 cat e cu USPS (ca trimit chitare cu forme normale... nu si flying v-uri in schimb, ca-s 'prea mari'.. discriminare!!!) si mai pui si 40% taxe vamale si TVA la cei $250 si iesi la cam $350-$360 costuri finale.

Nu vreau sa iti stric afacerea, dar nu vreau nici sa las oameni sa se fraiereasca. Da-o-ncolo.. e primita cadou, nici macar nu incerci sa-ti scoti banii la faza asta :)

• 2 months later...
Posted

dap...toti aveti dreptate...da sa riscati sa fure chitara in vama...unu sia comandat camera digitala din state si ia furato la vama...bine k sia recuperat banii nu stiu cum da smecher om

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.