milan Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Yamaha dx7 la 1000 lei s-a dat. Pret Maestro scade la 900 lei: cutoff si resonance functioneaza doar la 6 preseturi din 20, in rest totul functioneaza fara probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 Video demo pentru Maestro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirceamtv Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Buna ziua domnule Milan!Eu sunt electronist si cineva mi-a adus la re[parat o orga Farfisa Bravo Mod.11129-E cu 49 de clape.Am gasit manual service numai pt.varianta cu 61 de clape.Aceasta orga a fost nefolosita timp de 15 ani iar acum nu mai functioneaza decat primele 7 clape.La o inspectie vizuala am observat ca integratul de pe placa cu clape(un DIP28)are 7 pini complet mancati de rugina.Din pacate de pe capsula este total stearsa inscriptionarea. In eventualitatea ca stiti ce anume este acel integrat sunteti amabil sa imi spuneti pt.a putea incerca sa il procur? In speranta ca imi veti raspunde,va multumesc de pe acum,Mircea Georgescu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 Am sa va contactez pe mesageria privata. Am rugamintea a nu se posta aici in afara topicului, care este exclusiv pentru vanzare/cumparare/schimb. Multumesc de intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 Se adauga Roland AX7 pentru piese (se poate si repara daca exista interes). Husa dedicata inclusa. 100 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts