varu' maftei Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 http://www.ibanez.co...t_id=214&now=17 Fabricat in anii '90, stare buna, are mufa de intrare XLR, nu jack (nu stiu cine l-a modificat, eu asa l-am luat), vine cu cablu XLR-jack si husa Proel. Pret 800 lei negociabil. Cumparatorul suporta transportul din Brasov. La schimb ma intereseaza cabinet Orange PPC112, pedala AMT R-1, cu diferentele de rigoare, sau...mai propuneti voi, cine stie de unde sare iepurele ? Contact: PM
Guest Bogdan Reita Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) salut! Sunt interesat de acest bass, dar as dorii sa stiu daca are vreun defect sau mai bine zis in ce stare e!?? Edited October 15, 2012 by Bogdan Reita
varu' maftei Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Mai fac o incercare la 500 lei, daca nu se da nici acum, salutare si drum bun !!!
Guest Cristian Antonesei Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 da mi pm cu basu ca is interesat sa ti l iau.Am vazut ca mi ai lasat un reply...preferabil dami pm cu idul sa vorbim:)
varu' maftei Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Bassul pleaca azi spre Radauti. Topic inchis.
Recommended Posts