laurix Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Suntem cativa instrumentisti pasionati care se mai aduna seara dupa servici sau in weekend ca sa mai cante cate ceva strict de placere. Daca esti la fel ca noi sau pur si simplu vrei sa exersezi, te asteptam sa ni te alaturi ;-) Asadar, avem nevoie de unul sau doi chitaristi si de o voce care sa abordeze stilurile din subiect. Cantam piese din repertoriul The Killers, Interpol, New Order, Stereophonics, White Stripes etc., dar suntem deschisi la orice. PM pentru mai multe detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamscape Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Salz.. Ma numesc Alex si sunt vocalul trupei de mai sus.. ..gen. Ideea e ca am mai cantat in trecut indie si mi-as dori sa mai cant. In orice caz, v-as ruga sa-mi lasati o adresa de mess ceva, la care sa putem discuta mai multe detalii. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_xero Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 salut, eu sunt Alex, vreau sa cant indie, britrock, britpop, etc. cant la chitara de aproximativ 8 ani... pentru mai multe detalii un lasati mesaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurix Posted May 19, 2012 Author Share Posted May 19, 2012 Multumim tuturor celor care au venit la probe, insa pentru a lua o decizie in privinta vocalului am dori sa mai vedem si ascultam cativa oameni, asa ca daca esti interesat si vrei sa canti alternative/indie/new wave, da-ne un semn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurix Posted June 27, 2012 Author Share Posted June 27, 2012 Inca este de actualitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts