www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

laurix

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Yamaha MM6, o chitara rece, o pianina, un nai, multe fluiere, un caval, o ocarina :-)

laurix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, Suntem o formatie de rock alternativ cu multe influente de indie si new wave care-si cauta vocalist(a). Localizare: Bucuresti Grupa de varsta: 30 de ani. Planuim in viitorul destul de apropiat sa cantam in cateva locatii, insa fara voce e mai greu... :-) Avem ceva piese proprii, dar si cateva cover-uri cum ar fi: Stereophonics - Dakota Placebo - Every you and every me Blue October - Say it Pixies - Where is my mind Daca esti interesat(a), astept mesaj pe privat pentru mai multe detalii. Toate bune, Laur
  2. Multumim tuturor celor care au venit la probe, insa pentru a lua o decizie in privinta vocalului am dori sa mai vedem si ascultam cativa oameni, asa ca daca esti interesat si vrei sa canti alternative/indie/new wave, da-ne un semn.
  3. Suntem cativa instrumentisti pasionati care se mai aduna seara dupa servici sau in weekend ca sa mai cante cate ceva strict de placere. Daca esti la fel ca noi sau pur si simplu vrei sa exersezi, te asteptam sa ni te alaturi ;-) Asadar, avem nevoie de unul sau doi chitaristi si de o voce care sa abordeze stilurile din subiect. Cantam piese din repertoriul The Killers, Interpol, New Order, Stereophonics, White Stripes etc., dar suntem deschisi la orice. PM pentru mai multe detalii.
  4. Salut, sunt clapar amator (cu ski-ul am terminat-o cred sezonul asta, asa ca fara legatura cu sporturile de iarna...), am 31 de ani si chiar cautam oameni cu care sa fac putin jamming dupa servici, asa ca mi-ar placea sa va intalnesc :-) Cred ca pot aduce si un basist bunicel care tot asa vrea sa se distreze (asta daca nu este deja)... Contact pe PM sau 0723.810.246.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.