Adi M Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Salutare! Iatã încercarea mea pt aceastã piesã. Destule greºeli (note ratate, pasajul de tremolo picking din jurul minutului 3 cam prost), tonul aproximativ neplãcut... Dar adevãrul e cã atîta pot acum. Negativul e fãcut "ciobãneºte": am exportat din tabul gp în midi ºi am convertit în mp3. N-am editat nimic, n-am fãcut modificãri post-rec, doar am suprapus chitara peste negativ. Aºtept pãrerile voastre ºi sugestii de îmbunãtãțire. Desigur cã ºi eu o tot exersez ºi vreau sã o îmbunãtãțesc. Dar am postat de acum pt cã sînt destul de încîntat de cum mi-a ieºit. Mulțumesc. http://soundcloud.com/adim-1/cannibal-corpse-evisceration P.S. Nu am învãțat solo-urile. Ar fi loc de a doua chitarã, dacã vrea cineva, sã îmi spunã. Pot posta tab-ul ºi facem ceva împreunã. Scule: Ibanez Apex II stock, Digitech RP350, Sony Sound Forge 9, Guitar Pro 5. Acordaj G# standard.
Grim Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 ca si imbunatatire cred ca singurul lucru ar fi legat de tobe. Ceva vst gen ezdrummer. Mi se par prea putin iesite in evidenta (dar aceasta este, desigur, parerea mea). In rest suna foarte bine.
Adi M Posted April 12, 2012 Author Posted April 12, 2012 Mersi, primul care şi-a făcut curaj, în sfîrşit, să comenteze ceva aici! Sau poate sînt sub orice critică şi tu ai vrut să fii un bun samaritean, de Paşte Legat de tobe... Nici mie nu-mi place cum sună. Astă vară, în vacanţă, am muncit un pic cu EZ Drummer şi Addictive Drums, parcă. Dar nu am nici timp, nici răbdare, nici performanţe hardware la laptop suficiente. De aceea m-am limitat la această abordare "ciobănească". Mulţumesc pentru comentariu.
AlchemyOfDeath Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Trebuie neaparat sa-ti faci un ton.Incearca niste impulse response-uri
Adi M Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Trebuie neaparat sa-ti faci un ton.Incearca niste impulse response-uri Multumesc, apreciez timpul si atentia acordate. Dar nu-mi place si tare mi-e lene sa fac chestii de-astea de procesare. Nu ma motiveaza nici posibilitatea obtinerii unui ton bun. In ultimul timp m-am concentrat mai mult pe cintat si nici de aia n-am avut multa vreme. Stiu ca o tehnica buna poate suna prost din cauza tonului, dar pur si simplu nu ma vad bagindu-mi urechile prea adinc, prea curind, in impulsuri, DAW-uri si altele. Mersi pentru sugestie, totusi.
Recommended Posts