www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Clasica Hora


Sepick
 Share

Recommended Posts

salut baieti am primit iarna trecuta o clasica hora care are si ceva vechime fiind fabricata in 85.Din cate am inteles chitara suna mai bine cu lemnul invechit. Are vreun rost sa o vand? Deoarece eu nu prea cant pe ea si cam sta degeaba, stiu ca in general hora sunt praf dar vreau o opinie cam ce suma as putea sa iau pe ea.(lemnul fiind in stare buna, bridge-ul a fost rupt dar lipit )

Link to comment
Share on other sites

Păi dacă nu cînţi şi nici n-ai cunoştinţe care să o facă, atunci o păstrezi numai dacă ai loc în plus în casă sau dacă eşti colecţionar...

 

Dar părerea mea e că dacă nu ştii pe nimeni care ar putea-o folosi, n-ai de ce să o păstrezi. Asta în primul rînd pt că sînt atîtea persoane care ar vrea să cînte (poate au şi înclinaţie, talent etc), dar nu au posibilităţi de a achiziţiona un instrument. NU mă refer la pomanagii, dar dacă te uiţi pe aici pe forum, o să vezi că au fost iniţiative lăudabile din partea colegilor care au donat sau au vîndut pe sume simbolice instrumente care efectiv au făcut noii posesori fericiţi. Şi chiar şi pe cei care au dăruit, cu siguranţă!

 

Deci sfatul meu este: ori o pui aici la vînzare, ca omul bişniţar normal, ori faci un soi de concurs, licitaţie sau ce-ţi trece ţie prin cap în scop caritabil. Dacă vrei să vinzi, sincer să fiu, dacă n-are defecte serioase, nu cred că poţi lua pe ea mai mult de 100-150 lei (dacă sîntem optimişti). Dar dacă e un model de serie, din care se găsesc pe toate drumurile, în cazul Hora nu contează prea mult vechimea (sau cel puţin pt o chitară obişnuită).

 

Scapă de ea şi vei avea, ori mulţumire sufletească, ori aproximativ 100 lei în buzunar! :)

 

Succes!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.