Guest cosmin. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 vreau sa ma apuc sa invat sa cant la chitara si mam gandit sa-mi cumpar un reghin western.Vreau sa cant folk, muzica de munte,..........., si cred ca aceasta chitara imi este de ajuns avand in vedere bugetul.Astept pareri, sugestii de la voi!!!!!!
Guest Kirk Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Poi pentru o cantare la munte dupa 2-3 beri si cu 2-3 fete pe langa tine, e bun si Reghinul. Doar sa nu te astepti la prea multe de la chitara. Pe un Reghin western am inceput si eu.....si tot la munte Acuma sta intr-un colt de camera...prafuita si nefolosita. Rapotul distractie-pret e excelent (pentru inceput ). Dupa aia mai vezi tu. Toate bune!
Guest Koma Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mhm.... culmea, si eu tot folk vreau sa cant si mi`am luat un supeeeeeeeeerb reghin western negru (pt mine e superb, indiferent ce spun altzii). cosmin ... pt inceput e buna pt inceput e buna aproape oricare ... numai sa te tzii de ea succes!!!!!!!!!
Guest Radu Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Salutari... eu am alta intrebare: De unde se poate cumpara o chitara rece, in Bucuresti, avad in vedere ca Muzica este in renovare..., ce renovare e asta nu stiu, ca s-a facut mai mic ... Tot o chitara de genul caut si eu dar nu mai stiu alte magazine in bucuresti Please HELP. Multumiri
mc.chiken Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Asa ziceam si eu la inceput: pun mana pe un Reghin western (pe care am si pus) si bag la folk, dar cu timpul m-am schimbat incercand sa-mi descopar limitele... (sper ca nu le-am gasit inca) Aim high!
Guest Cyclops Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Si eu pt inceput tot o western reghin mi-am luat http://www.hora.ro/pages/guitars_ro.htm modelul 12204-CWT. De cumparat am cumparat-o dupa ureche neavand nici un fel de cunostintze in domeniu "chitaristic". Alt magazin in afara de Muzica este Rapsodia la P-tza Alba Iulia, si nu mai stiu daca mai e la P-tza Lahovari in zona Hotelului Howard Jhonson (acum fo 5 ani era parca acolo un magazinash cu de toate de muzica.. si noi si SH)
Recommended Posts