Adi M Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Mie mi-a plãcut, per ansamblu. Dacã e sã scot în evidențã pãrțile mai puțin bune, zic aºa: - sincronizarea nu e chiar perfectã între cele douã chitare, pe ici, pe colo - solo-ul te îți cam depãºeºte posibilitãțile actuale - sau cel puțin aºa mi-ai lãsat mie impresia - mai trebuie lucrat un pic la partea mai lentã de solo, aceea cu armoniile, parcã nu e tocmai convingãtoare ºi exactã - tonul e naºpa mai ales la solo. Zgîrie rãu. Dar na, nu degeaba am lãsat la urmã acest aspect. Pentru mine nu conteazã foarte mult asta, cã doar nu toți ne-am nãscut cu bani de scule ºmechere (chitarã, amp etc) sau cu cunoºtințe de a potrivi sculele software. Una peste alta, felicitãri, îndrãzneațã încercare ºi n-a fost deloc rãu! Nota 8 de la mine! )
SlayerAlexi Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Solo-ul rapid l-am facut sa "zgarie pe urechi" pt ca pur si simplu nu se auzea de chitarele de ritm :]] am dat ritmurile cu 4 db mai incet in timpul solo-ului,si tot mai trebuia marit putin. Asta a fost o problema neplanuita ca sa zic asa,si nu prea am avut mult timp sa o dichisesc, nici cadrul nu l-am prins bine, dar asta e alta poveste =]] Mersi de feedback totusi, incerc sa ma perfectionez cum pot :3
Vlad. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 (edited) A iesti ok. Canti bine. Cateva greseli pe ici pe colo. In rest BRAVO ! Voiam sa te intreb pe ce amp ai cantat dar dupa m-am uitat in description. Rock on ! Edited March 19, 2012 by Vlad.
David777 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Reusit cover-ul! Frumoasa chitara ai, ce model este?
Adi M Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Reusit cover-ul! Frumoasa chitara ai, ce model este? Dacă te uitai pe profilul lui, aflai singur: Jackson KVX10
Recommended Posts