catalinhayek Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Salut. Dupa cum spune si titlul, cautam un bassist cu experienta live. Ne-am infiintat acum 6 luni, timp in care am sustinut concerte in diverse locatii din Bucuresti, printre care pot mentiona Spice Club, Yellow Club, Big Mamou, Casa Wersteiner etc. Mai jos gasiti linku-ri cu filmari din concertele noastre. Mentionez ca detinem SALA PERSONALA de repetitii in zona ultra-centrala (in spatele magazinului Cocor, Piata Unirii) : Omul ce se poate incarda in formula noastra trebuie sa intruneasca urmatoarele calitati : 1. Seriozitate, punctualitate 2. Disponibilitatea de a studia, in particular, piesele 3. Disponibilitatea de a repeta cel putin 3 zile pe saptamana. 4. Sa manifeste un entuziasm obiectiv vis-a-vis de ceea ce inseamna prestatiile live Pentru detalii, va rog contactati-ma la nr de telefon : 0733 726 574 ( Catalin) 0732 399 147 (Bogdan) Va multumesc De actualitate !
Guest alinbass Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Salut! Sunt basist cu experienta,ma puteti contacta la nr. de tel.: 0748.875.917 sau la id.: alin_georgiana75,sa vorbim mai indetaliat.
Dobre Geo Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) SALUT GEO E NUMELE MEU , SUNT BASIST , AM 16 ANI SI JUMATATE . STILURILE PE CARE EU LE ABORDEZ SUNT : SUPERFAST , CREATIVE , DINAMIC ( CLIFF BURTON ) SMOOTH , ELEGANT , FUNKY , IMPROVISING ( JACO PASTORIUS ) GALOPING , SUPERFAST (STEVE HARRIS) SUPERLOUD ( JOEY DEMAIO ) AGGRESSIVE , CRAZY ( FLEA ) TRUPELE CARE M-AU INFLUENTAT SI PE CARE LE ADMIR NU TI LE SPUN PENTRU CA MI-AR LUA 3 ORE DOAR CA SA TI LE INSIRUI ... DAR AM SA-TI SPUN CE STILURI AS VREA SA ABORDEZ : UN GEN DE '' ROCK CLASIC '' ( FIINDCA ASA CEVA NU S-A MAI FACUT DE ANI BUNI SI VREAU SA SCHIMB FATA MUZICII ) HEAVY METAL , POWER METAL , TRASH METAL , METALCORE , SPACE ROCK , PROGRESSIVE ROCK , FUNK , ALTERNATIVE . ATAT AM AVUT DE SPUS DESPRE MINE . 0720.480.853 . ESTE NR. MEU DE TELEFON . dobre_geovalentin@yahoo.com ESTE ADRESA MEA DE MAIL . CU RESPECT GEO DOBRE Edited August 17, 2012 by Dobre Geo
Recommended Posts