Guest Paulstring Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 sal vreau sa formez o trupa .am 11 melodii proprii si multe alte idei. am nevoie de un basist, tobosar si chitarist.am 16 ani. repetitii as pute face putin in timpul saptamani mai mult vineri si in weekend. cant la chitara de 2 ani. bucuresti .adresa de mess : sg.paul@yahoo.com
SethOne Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 vad ca ti'ai infitat deja 5 trupe, sa speram ca pan' la anu faci de 10.
Guest Paulstring Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 e bine cred ca iesti singurul care nu a inteles ce am scris
Guest Chucky666 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Ba omule,ceea ce zice Seth si incearca sa puncteze totodata este ca ai buton de BUMP!!!!! nu fa 3000 de topicuri,ca m-am saturat de cate ori ma loghez vad cate un topic nou de la tine cu INFIINTEZ TRUPE! Tu cumva ai meseria de a INFIINTA SI ATAT?!?! Rog un administrator sa inventeze un rang nou pe forum, gen "Infiintator Trupe" Edited March 10, 2012 by Chucky666
death metal Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 eu nu cred ca dupa doi ani de cantat la chitara ai face atatea piese care nu te supara daca vrei succes trebuie sa placa celorlalti la varsta ta mai bine ai sta sa repeti toata ziua decat sa umpli site-ul de topicuri fara folos. eu itzi urez bafta
Recommended Posts