Jimmy Slang Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Reverb Digitech HardWired - 350ron Fulltone Octafuzz 1 - 450ron http://www.ebay.com/...=item3a6f13d0c2 Boss Ge 7 - 250Ron Morley bad horsie II - 400ron Cry Baby 535q - nou nout in garantie si cutie ! - 550ron Usor negociabile;-)
sorin the dab Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ce model este reverbul ? E cumva RV-7 ? Daca este RV-7 pune si tu o poza sa vedem cum arata . Este OK ?
Jimmy Slang Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Este in stare foarte ok. Poze nu am timp sa pun,cine-l vrea sa cumpere ,ma contacteaza.multumesc.bafta tuturor
sorin the dab Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Pai , prietene te-am contactat dar nu mi-ai spus daca este RV-7 si alta metoda de contact ar fi fost daca ai fi scris si tu un numar de telefon . Fara suparare , dar nu te contactam daca nu eram interesat . Bafta . Edited March 5, 2012 by sorin the dab
Jimmy Slang Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dragul meu"prieten"'', deci nu am timp de discutii de jenu asta. Care alt revebr mai crezi ca Hardwired de la Digitech? Scuze ca nu am specificat "RV 7" ,credeam ca deduci din nume! Si inca ceva: daca vrei cu adevarat este numarul meu de tel la profil! Numai scireti cei care va plictisiti,doar cei care vor sa cumpere ceva,pt bullshituri nu am timp!!! Da e RV 7 ,pt cei care nu stiau! Ne-am inteles?
sorin the dab Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Prietene te-ai suparat ca baba pe tot satul .Ti-am cerut anumite detalii pentru ca sunt interesat sa cumpar . Poate nu sunt asa cunoscator ca tine dar nici nu-mi convine sa dau 350 de lei pe o pedala si sa ma trezesc cu cine stie ce distrugaciune . Tu sa fii in locul meu cred ca ai fi procedat la fel . O poza nu zice prea mult daca e si facuta cu telefonul la o rezolutie mica . Dar cineva vindea pe forum o pedala care din punctul lui de vedere era perfecta ( noroc de poza ) ; in realitate parca era scoasa din pamant ( ca aspect vorbind ). Am mai cumparat pedale de pe forum si celor de la care am cumparat nu li s-a parut o cerinta extraordinara ca sa faca o poza . Si nu cred ca daca vrei sa vinzi nu ai cu ce face o poza sau nu ai 5 minute sa postezi poza pe forum . As fi avut nevoie de reverb dar prin atitudinea ta , care nu este cea corecta pe forum , mai astept . PS Urmareste anunturile si vazi ca pana acum am cumparat 6 pedale de pe forum in cele mai bune conditii . Bafta la vanzare .
Jimmy Slang Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Oke. Sorry Man,de nervi.in continuare consider,daca te intereseaza,ma suni,pt ca si eu am cumparat si vandut mutle pe aici( Mersi Rgc ,pt intermediere! :-) si am facut la fel,am sunat! Mersi pt inteleger Sorin
Jimmy Slang Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Ultima reducere!dupa care inchidem acest topic Reverb Rv7 - 300 ron Octafuzz fulltone- 400ron Cry babynou nout 500ron Morley wah -400ron
sorin the dab Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) Adresa unde sa-mi trimiti reverbul este : SC PESCADO GRUP SRL Str. Chebac nr. 59 Oras Buhusi , jud. Bacau Pentru Sorin Stupu . Tel. 0747 026758 Multumesc . Edited March 7, 2012 by sorin the dab
Jimmy Slang Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Reverbul,merge la Sorin,mai ramane : Octafuzz fulltone - 400ron Cry baby 535q nou nout- 500ron Morley bad horsie II - 400 ron
Jimmy Slang Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 au mai ramas : Octafuzz fulltone- 400ron Cry babynou cu cutie cu garantie - 500ron reverb tc hall of fame - 550ron ,nou
Guest ofsoundandfire Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 salut! ma intereseaza cry baby -ul, dar sunt din iasi. As dori sa aflu ce origini are sau daca are ceva probleme (dat fiind pretul) si daca il poti trimite prin curier saptamana viitore (atunci iau salariul ) ) Respect!
ulfhednar Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=2072 TC-ul e mai ieftin in magazin. Probabil ca au scazut preturile de cand l-ai luat tu.
Jimmy Slang Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Raspuns catre ofsoundandfire : pedala e aproape noua,nu are defect,este inca in garantie un an sau mai mult,pot furniza informatii corecte,dupa ce ma uit pe factura. pretu e asa pt ca consider"folosita",adica odata deschis din cutie,tre sa piarda din valoara! pt ulfhednar : Oke sunt de acord la negocieri,ofera-mi pret si e al tau! Bafta tuturor!
Guest ofsoundandfire Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 se poate trimite crybaby-ul spre iasi saptamana viitoare? las si adresa si informatii suplimentare ulterior. mersi frumos!
Jimmy Slang Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Cry Baby 535q - nou nout in garantie si cutie ! - 550ron Fulltone Octafuzz 1 - 450ron http://www.ebay.com/...=item3a6f13d0c2 reverb tc hall of fame nou in cutie - 500 ron ,nou vodoolab sparkle drive : 400ron Usor negociabile;-) http://www.ebay.com/...=item3a6f13d0c2pages.ebay.com
Jimmy Slang Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 a mai ramas : cry babay,dar e rezervata si fuzzul.
Recommended Posts