Cognek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 inca una (mici greseli ici si colo)... enjoy! Blues in F.mp3 2
lefmir Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Suna bine . Ce-ti mai plac astea slow. Mergi la sentiment.
nk4 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Mie imi place asa de mult incat tin sa te intreb cum ai obtinut tonul asta si ce backing track ai folosit Me like!
Cognek Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Pai in primu rand am chitara epiphone lp100 + amp fender 15g. Acum tonu nu are cum sa iasa asa din ampu asta. Eu folosesc un program numit audacity ... e gratis pentru ca nu am delay sau reverb pe amp... Am folosit GVerb (e o chestie din audacity care m-a ajutat sa obtin tonu). Cat despre amp, un mic gain pe undeva intre 2-3... treble 5, middle 3-4, bass 10... backing tracku e luat de pe net http://www.youtube.com/watch?v=ozigZBOzgz0 (am folosit GVerb si pe el ca sa se imbine cu tonu de la chitara). Ma bucur ca ti-a placut impro-u... @lemfir ... Slow minor blues imi vin cel mai la indemana si imi place la nebunie treaba cu du-te vino referitor la note si fraze muzicale...
Recommended Posts