Guest recrutul Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 sal! e cineva pe forum care a fost la concert? dak da, atunci poate sa dea cat mai multe detalii pls(legate de melodii))! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest John_OttO Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 sal! e cineva pe forum care a fost la concert? dak da, atunci poate sa dea cat mai multe detalii pls(legate de melodii))! Eu am fost dar eram doar un kinder pe atunci nu mai tin minte ce au cantat dar stiu ca nu au cantat Stayrway to heaven cum se astepta cred ca toata lumea oricum ala e my best concert ever chiar daca eram doar un kinder.PACE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 (edited) sal! e cineva pe forum care a fost la concert? dak da, atunci poate sa dea cat mai multe detalii pls(legate de melodii))! la care concert te referi? la cel de la bucuresti, de la sfarsitul anilor `90? eu am fost si i-am vazut la polivalenta si m-am piscat ca sa fiu sigur ca nu visez! si page era beat mort pe scena si avea 17 chitare insirate in spatele aplificatoarelor. n-am sa uit toata viata. asteptasem momentul ala de peste 27 de ani! Edited July 27, 2006 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalzone Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Woaw. Chiar era drink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 (edited) Woaw. Chiar era drink? drink era cu siguranta de vreme ce el era DRUNK! la greu! Edited July 27, 2006 by StratMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest recrutul Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 da la ala ma refer. ma rog eu stiam k a fost la sala palatului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Eugen_G Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Eu imi amintesc ca au fosat prin '99(parca) la Polivalenta shi ca (din pacate) nu am avut bani ca sa imi iau bilet sa merg.Regret shi acum ca nu am avut bani atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfer Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Eu sunt fan Zeppelin de cind aveam 14 ani. I-am ascultat non stop ani in sir. Venirea lor in RO, chiar daca doar Page si Plant, era cel mai important eveniment muzical pentru mine. Ca un facut, in acea perioada am contactat o gripa urita, ametzeli, febra 40C !!! . N-am reusit sa ajung nici pina la gara (eram in Brasov). Ironia sortii, un prieten din liceu, care n-avea nici o treaba cu Zeppelin, nici macar cu rockul, a trecut pe la polivalenta accidental, si pentru ca nu avea ce face, a fost la concert, si m-a sunat apoi sa-mi spuna cit de misto a fost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 iata programul prezentat in turneul din perioada cand au concertat si la noi: the wanton song bring it on home heartbreaker rumble on walking into clarksdale no quarter shining in the light gallows pole heart in your hand babe i`m gonna leave you most high how many more times whole lotta love rock and roll Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Word. Led Zep inca sunt cei mai tari pacat ca la vremea aia nu ascultasem nici stairway Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 este si pe dvd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts