# 1 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 In aproape 5 luni de cand am pus anuntul N-a fost interesat niciun punkist E de inteles avand in vedere mediul inconjurator Dar tot este dezamagitor de constatat
# 1 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RozcmbfLVZA Una din formatiile care m-au influentat cel mai multAdica cui nu-i plac Iggy & The Stooges!?
# 1 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Valul de caldura Lucifer e aici In alta ordine de idei este vreun punkist interesat de o formatie?
# 1 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Toamna e aici au inceput sa-mi inghete picioarele in casa cand stau pe loc Cineva interesat de a canta intr-o formatie de punk?
# 1 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Caut oameni pentru formarea unei trupe Este cineva interesat de o formatie de punk?
Guest cbgb Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 DAAAAAAAAAA Fan Sex Pistols, Ramones, Misfits... si la gen de amator cantator din gura, dar inca mai cred in "punk not dead" daca vrei sa dai de mine 0730.642.313
# 1 Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 (edited) DAAAAAAAAAA Fan Sex Pistols, Ramones, Misfits... si la gen de amator cantator din gura, dar inca mai cred in "punk not dead" daca vrei sa dai de mine 0730.642.313 Partea cu "amator cantator din gura" nu este incurajatoare Daca tu consideri ca avem lucruri in comun de discutat contacteaza-ma Adresa mea de e-mail este pepi_1979@live.com sau imi poti scrie aici pe forum prin mesaj personal Edited April 24, 2013 by # 1
Guest cbgb Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 suntem de aceeasi varsta si ascultam aceleasi lucruri... avem ceva in comun lasa si tu un nr de telef unde te pot gasi
# 1 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 suntem de aceeasi varsta si ascultam aceleasi lucruri... avem ceva in comun lasa si tu un nr de telef unde te pot gasi Discutam detalii prin mesaj personal
# 1 Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Inca una din influentele mele, Fear. Aicicantand live la show-ulTV american Saturday Night Live...
decebal popescu Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Frate, demult nu m-am mai amuzat asa . Dupa mine, meriti un premiu pentru devotament si persuasiune pentru acest gen muzical, care, cu parere de rau, nu a fost si nu este tocmai popular la noi. La noi prietene, acum se canta alternativ, post rock, post hardcore, post mortem. Se canta scremo, daca e posibil asa ceva..Si cand ma gandesc ca ai mei ma faceau nesanatos la cap ca imi placea hard-rock, "adica aia care urla"... Cel putin atunci se facea muzica. La obiect, vad ca suntem de varste apropiate - eu sunt nascut in 74, sunt baterist, vreau sa incep ceva nou, dar din pacate, nu ne pupam la stilul muzical. Pentru ca punk, nu prea as canta.Eu vreau ceva mai complex, mai niste clape, o chitara buna, ceva care sa aiba ceva din rockul de acum 15-20 de ani, dar sa nu fie anacronic, totusi. In orice caz, iti urez mult succes, din toata inima, si sper sa gasesti pana la urma oamenii in cauza.
# 1 Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 In orice caz, iti urez mult succes, din toata inima, si sper sa gasesti pana la urma oamenii in cauza. Multumesc la fel
decebal popescu Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Si totusi....daca iti mai iese punk-ul din minte si ai fi dispus/ai putea ca canti si altceva...da-mi un semn.
# 1 Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Si totusi....daca iti mai iese punk-ul din minte si ai fi dispus/ai putea ca canti si altceva...da-mi un semn. Dupa cum ai zis si tu nu merge daca nu-ti face placere stilul
decebal popescu Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Ai vazut??? http://forums.rgc.ro/topic/85668-cautam-basist-pt-trupa-de-hardcore-punkbucuresti/
Recommended Posts