aliorneicev Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 suntem din targoviste/ daca platim deplasarea sosesti in Targoviste? pot pune si un demo daca vrei
StratMan Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 suntem din targoviste/ daca platim deplasarea sosesti in Targoviste? pot pune si un demo daca vrei ai pm.
oldtimer Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Hello, Ma intereseaza un proiect de genul asta. Voce sau bas. Andrei Nicolescu 0722 988 611
Guest ionradumihnea Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 (edited) . salut, cant la chitara de vreo 6 ani, electrica/acustica, coveruri/jam..for fun:) daca mai e valabil uite aici id: ionradumihnea@yahoo.com radu Edited April 23, 2012 by ionradumihnea
StratMan Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 (edited) e criza! daca ai ceva de oferit, fa-o, te rog, daca nu, incearca sa nu-mi mai poluezi topicul! Edited April 27, 2012 by StratMan
StratMan Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 oameni de bine?...in muzica, vreau sa spun (chitaisti, basisti, tobari, clapisti...)
StratMan Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 se pare ca nu exista asa ceva pe rgc, doar bagatori de seama.
Dan Damian Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 (edited) Am vazut multe anunturi in care se cauta instrumentisti "seriosi" asa ca am intrebat si eu intr-unul ce inseamna un instrumentist serios. Si mi s-a raspuns ca serios este cel care se ocupa numai cu muzica, care nu are alt job in afara de muzica. Deci oamenii sunt sau devin seriosi prin faptul ca se dedica muzicii. Ca sa te dedici muzicii inseamna sa renunti la alte indeletniciri. Dar totusi trebuie sa te intretii cumva, asa ca de voie de nevoie trebuie sa canti pe bani. Tu cauti oameni seriosi care sa cante de placere, cred ca le-ar face intr-adevar placere sa cante cu tine dar pe langa proiecte comerciale, treburi, familie, etc. cred ca nu mai e timp. P.S. Am poluat si eu topicul, dar daca tot i-ai facut pe toti bagatori de seama, o sa ma ierti ca am fost si eu unul Edited May 10, 2012 by 24fret
StratMan Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 P.S. Am poluat si eu topicul, dar daca tot i-ai facut pe toti bagatori de seama, o sa ma ierti ca am fost si eu unul Q.E.D.
Dan Damian Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Q.E.D. este faptul ca tu vrei sa pui un motor de masina la bicicleta. Bafta in continuare la cautari! 1
StratMan Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Q.E.D. este faptul ca tu vrei sa pui un motor de masina la bicicleta. Bafta in continuare la cautari! cainele moare de drum lung... 1
StratMan Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 caut oameni pasionati, cu ceva experienta muzicala (instrumentisti-chitare, bass, tobe, clape+vocali), dispusi sa repete, din si cu placere, seara (dupa orele de program) si/sau in weekend, in vederea alcatuirii unei trupe de rock (classic si hard), blues(-rock), pop-rock, in principal, FOR FUN! dupa cum se poate vedea, locul de desfasurare al acestei activitati este BUCURESTI. anuntul nu se adreseaza celor care vor sa-si castige existenta din muzica! cei interesati ma pot contacta pe aici sau pe pm, lasandu-si id-ul de mess si/sau nr-ul de tel.
StratMan Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 caut oameni pasionati, cu ceva experienta muzicala (instrumentisti-chitare, bass, tobe, clape+vocali), dispusi sa repete, din si cu placere, seara (dupa orele de program) si/sau in weekend, in vederea alcatuirii unei trupe de rock (classic si hard), blues(-rock), jazz-rock, pop-rock, in principal, FOR FUN! dupa cum se poate vedea, locul de desfasurare al acestei activitati este BUCURESTI. anuntul nu se adreseaza celor care vor sa-si castige existenta din muzica! cei interesati ma pot contacta pe aici sau pe pm, lasandu-si id-ul de mess si/sau nr-ul de tel. rog seriozitate!
StratMan Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 caut oameni pasionati, cu ceva experienta muzicala (instrumentisti-chitare, bass, tobe, clape+vocali), dispusi sa repete, din si cu placere, seara (dupa orele de program) si/sau in weekend, in vederea alcatuirii unei trupe de rock (classic si hard), blues(-rock), jazz-rock, pop-rock, in principal, FOR FUN! dupa cum se poate vedea, locul de desfasurare al acestei activitati este BUCURESTI. anuntul nu se adreseaza celor care vor sa-si castige existenta din muzica! cei interesati ma pot contacta pe aici sau pe pm, lasandu-si id-ul de mess si/sau nr-ul de tel. rog seriozitate!
StratMan Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 caut oameni pasionati, cu ceva experienta muzicala (instrumentisti-chitare, bass, tobe, clape+vocali), dispusi sa repete, din si cu placere, seara (dupa orele de program) si/sau in weekend, in vederea alcatuirii unei trupe de rock (classic si hard), blues(-rock), jazz-rock, pop-rock, in principal, FOR FUN! dupa cum se poate vedea, locul de desfasurare al acestei activitati este BUCURESTI. anuntul nu se adreseaza celor care vor sa-si castige existenta din muzica! cei interesati ma pot contacta pe aici sau pe pm, lasandu-si id-ul de mess si/sau nr-ul de tel. rog seriozitate!
Alexandru Onofrei Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Salut, ne-am intalnit o data anul trecut (de atunci am mai crescut un pic si am mai trecut prin cateva incercari de viata, dar sunt mai liber). In functie de programul tuturor si al meu (garzi&shit) as vrea cu mare drag sa vin - mai ales dupa inchiderea scolii. id mess nou este alexandru.onofrei77
StratMan Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 caut oameni pasionati, cu ceva experienta muzicala (instrumentisti-chitare, bass, tobe, clape+vocali), dispusi sa repete, din si cu placere, seara (dupa orele de program) si/sau in weekend, in vederea alcatuirii unei trupe de rock (classic si hard), blues(-rock), jazz-rock, pop-rock, in principal, FOR FUN! dupa cum se poate vedea, locul de desfasurare al acestei activitati este BUCURESTI. anuntul nu se adreseaza celor care vor sa-si castige existenta din muzica! cei interesati ma pot contacta pe aici sau pe pm, lasandu-si id-ul de mess si/sau nr-ul de tel. rog seriozitate!
StratMan Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 as mai avea nevoie, in conditiile dictate de anunt, de un tobar si un basist, ambii cu instrumente proprii, adecvate activitatii de scena.
StratMan Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 as mai avea nevoie, in conditiile dictate de anunt, de un tobar si un basist, ambii cu instrumente proprii, adecvate activitatii de scena. rog seriozitate!
StratMan Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 as mai avea nevoie, in conditiile dictate de anunt, de un TOBAR si un BASIST, ambii cu instrumente proprii, adecvate activitatii de scena. rog seriozitate!
StratMan Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 (edited) mai astept?... Edited June 16, 2012 by StratMan
StratMan Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 basist si tobar, tobar si basist, basist si tobar, tobar si basist...
StratMan Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 basist si tobar, tobar si basist, basist si tobar, tobar si basist...
Guest nothing.matters1 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Iarta-ma daca ma bag si eu asa neinvitat, dar nu crezi ca aceast mod de cautare nu duce nicaieri? E evident ca oamenii pe care ii cauti exista, dar nu pe acest forum. Dovada este timpul de cand e anuntul asta si celelalte anunturi anterioare ale tale, daca nu ma insel. Poate ca ar trebui sa schimbi modul de abordare a cautarii.
StratMan Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 (edited) Iarta-ma daca ma bag si eu asa neinvitat, dar nu crezi ca aceast mod de cautare nu duce nicaieri? E evident ca oamenii pe care ii cauti exista, dar nu pe acest forum. Dovada este timpul de cand e anuntul asta si celelalte anunturi anterioare ale tale, daca nu ma insel. Poate ca ar trebui sa schimbi modul de abordare a cautarii. mai concret? Edited June 23, 2012 by StratMan
Recommended Posts