vodevil Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) Bucuresti. Deoarece basistul nostru ne-a anuntat ca se apuca de invatat serios pentru licenta si dupa licenta vrea sa faca masterul in strainatate, am considerat ca trebuie sa cautam din timp pe cineva care sa-i ia locul. Copy + paste : Salut. Cautam basist in Bucuresti pentru Vodevil(thrash metal) , este necesar ca omu' sa stie, sa simta metalu' fierbinte in el si sa stie cu ce se mananca. Experienta minim 3 ani, se pot face exceptii. Suplimentar : Nu trebuie sa aiba probleme cu galopurile , ritmurile rapide. Media de varsta a trupei : 20 de ani. Suntem in stadiul de compunere. Este recomandat ca omul sa aiba propiile sale scule, sa participe cu chiria la sala de repetitie. Avem repetitii destul de des, cam in fiecare zi. Mai putin in perioada examenelor unde totul se rezuma la weekend. Atmosfera este de genul "prietenii vietii mele " , dar nu duce lipsa de seriozitate. Este de asemenea bine ca omul sa dispuna de rezistenta fizica (cantam cam 6 ore continuu cu exceptia catorva pauze), sa fie broad-minded in general.. si, mai ales , deschis la toate genurile de metal. Contact pe vodevil_44@yahoo.com Verificam mailul zilnic(aproape). Edited February 22, 2012 by vodevil
vodevil Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Bateristul nostru plange dupa un om cu corzi groase.
niculae_tiberiu Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 ce fel de thrash cantati, aveti vreun exemplu ceva, vreo inregistrare ?
vodevil Posted April 9, 2012 Author Posted April 9, 2012 ce fel de thrash cantati, aveti vreun exemplu ceva, vreo inregistrare ? Nu inca. Nu stiu cum sa-ti explic in cuvinte ce fel de thrash cantam... Dar cert e ca nu suna classic. hey lume is aici omu cu cinci corzi si viteza
Recommended Posts