eduard.alexandru Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Din motive ca "am prea multe" si "sunt student si n-am bani" (de fapt vreau sa-mi iau altceva), se vinde o clona modata de Ibanez SD9 construita de Razvan S. E true bypass, e in cutie metalica, piese de calitate si e facuta de cineva care stie. Nu are nici un fel de probleme. Am obtinut-o in urma unui schimb si o vand cu 100Ron, negociabil. Am folosit-o in principal ca boost pentru lead, dar are destui nervi si de una singura. Ca boost te scoate din multe belele, e ideala pentru un chitarist care vrea sa iasa bine in mix. Predare personala in Iasi, sau alternative (pachet pe autocar, curierat etc). NU TRIMIT PRIN POSTA ROMANA. Contact: PM sau aici. Poze, video etc mai tarziu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 S-a dat deja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Foarte tare ! Eu am doua pedale de la Razvan si sunt super multumit de ele. I-am zis ca ar trebui sa se apuce de facut pedale pe bune, nu doar de hobby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts