www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel 46  

41 members have voted

1. 1. Duel 46

• twister
      16
    • ciuci
      0
    • un om
      16
    • dragonflame
      0
    • dalv
      4
    • algernon
      0
    • burb
      1
    • adi24
      4

Recommended Posts

Posted

....daca tot e vorba de comentarii, atunci nu ma abtin sa spun, ca duelul lui twister imi place asa de mult, incat imi circula in playlist in winamp!! odata m-am trezit ca il "fredonam" in cap pe strada.......singurul duel care a mai reusit sa imi placa asa mult este gix_duel_23 !!! si au mai fost multe dueluri foarte bune, dar pe mine astea doua m-au "uns pe suflet" ........repet, e o chestie de gust....

Guest claxonn
Posted (edited)
....daca tot e vorba de comentarii, atunci nu ma abtin sa spun, ca duelul lui twister imi place asa de mult, incat imi circula in playlist in winamp!! odata m-am trezit ca il "fredonam" in cap pe strada.......singurul duel care a mai reusit sa imi placa asa mult este gix_duel_23 !!! si au mai fost multe dueluri foarte bune, dar pe mine astea doua m-au "uns pe suflet" ........repet, e o chestie de gust....

Corect! Si mie imi place super mult piesa facuta de twister. E chiar mishto.

offtopic: mie mi se intampla sa-mi fredonez piesele mele .. dar nu pentru ca ar fi supertari.. ci pentru ca pana reusesc sa le inregistrez le cant de-mi vine acru :)

Edited by claxonn
Guest claxonn
Posted
mai sa fie ce ciudatenie la voturile astea...hmm..pupi

Cu alte cuvinte..??? Your point is.. ??? Trebuia sa castige twister si nu s-a intamplat?

ontopic: Ideea e ca voturile sunt subiective ca si publicul. Multe poate sunt neavizate, ca si publicul... In concluzie pentru a castiga duelul trebuie sa placi majoritatii publicului. (Un fel de manele asa... :) ).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.