Messu Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Tot caut de ceva vreme o cutie de rack. Insa nu ceva pretentios. Tipul ala simplu fara capace. Era in Doraly o firma chinezeasca si acolo aduceau asa ceva la circa 200 lei, dar nu mai au si cica mai dureaza cateva luni pana la urmatorul transport. Intrebarea mea este: N-a descoperit careva dintre voi vreo firma similara, de preferat tot chinezarie, care sa vanda asa ceva ? Stiu ca vis-a-vis de Doraly s-a deschis inca un complex comercial cinezesc. N-a vazut careva asa ceva p-acolo ? Pentru orice sugestie s-au informatie v-as fi recunoscator ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 am vazut asa ceva la mcmusic.ro la sectiunea rack. si avea si userul mihubrave ceva similar de vanzare aici pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 da, vad ca au ceva la mcmusic dar e cam dublu la pret sa vedem ce mai are mihubrave. oricum, multumesc mult pentru informatie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freelancer Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 uite aici http://forums.rgc.ro/topic/59369-samson-srk8-8-space-equipment-rack/page__hl__rack%20samson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Multumesc. E fain, dar am uitat eu un detaliu . Imi trebuie de 12 U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts