Guest tkh1105 Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Initial vroiam MXR M109, dar apoi am vazut acest Artec SE-EQ8 si desi nu ale renumele MXR m-am gandit ca poate totusi raportul calitate/pret nu e asa de rau si pot lua 2 de pretul MXR M109 Are cineva sau cunoaste detalii despre Artec SE-EQ8 Graphic EQ , e o alegere buna sau sa raman la MXR M 109? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 (edited) E foarte greu sa compari 2 pedale de eq. Spun asta din proprie experienta pentru ca am avut mai multe. Am avut pedale noisy, si pedale care chiar SCOTEAU din noise-ul existent pe circuit cand erau on. Am avut si attempt-uri sa schimb integrate in ele pentru a reduce din zgomot, cu succes. Daca nu iti poti permite altceva, ia artecul (desi eu sunt cam sceptic in privinta acestui brand de cand am avut 2 delay-uri, mint cam mult si sunt multe lipituri facute in graba in ele la componentele thd) In cazul de fata iti recomand MXR-ul. Edited February 8, 2012 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts