Dany86 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Chitarist, caut trupa pe stilurile alternative rock/metal, post hardcore,nu metal. Detin chitari Dean Vendetta 3.0 si Ibanez Apex 2 si combo pe lampi de 50 W Tone. Am atasat si trei inregistrari facute de mine. dimegroove rerecorded.mp3 song 3.mp3 some riffs on seven string.mp3
Dany86 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 dar de unde esti ? Din Bucuresti. Chitarist, caut trupa pe stilurile alternative rock/metal, post hardcore,nu metal. Detin chitari Dean Vendetta 3.0 si Ibanez Apex 2 si combo pe lampi de 50 W Tone. Am atasat si trei inregistrari facute de mine. As dori sa fac o adaugire aici: daca sunt doritori, eu sunt dispus sa infiintez trupa, avand nevoie de basist, tobar si voce. Stilul principal ar fi alternative metal, dar sunt deschis si catre alte influente, nu e nimic batut in cuie. Eu ascult de la James pana la Meshuggah...
Guest Francy Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 eu ma bag daca nu conteaza varsta , faptul ca sunt fata si experienta ...sunt din bucuresti si am 17 ani , am voce ... stau prost la capitolul experienta ..si cursuri in domeniu ...
Dany86 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 eu ma bag daca nu conteaza varsta , faptul ca sunt fata si experienta ...sunt din bucuresti si am 17 ani , am voce ... stau prost la capitolul experienta ..si cursuri in domeniu ... Nu conteaza foarte mult sa ai experienta, dar daca ai voce si vrei sa te dezvolti si sa experimentezi, e perfect. . Da-mi un PM cu id-ul tau de mess, si mai vorbim
Dany86 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 vezi anuntul nostru daca te tenteaza nu man, nu ma tenteaza, nu ma bag in trupe de cover-uri. P.S : Nu caut trupe de cover-uri.
Recommended Posts