www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

dar de unde esti ?

Din Bucuresti.

Chitarist, caut trupa pe stilurile alternative rock/metal, post hardcore,nu metal. Detin chitari Dean Vendetta 3.0 si Ibanez Apex 2 si combo pe lampi de 50 W Tone. Am atasat si trei inregistrari facute de mine.

As dori sa fac o adaugire aici: daca sunt doritori, eu sunt dispus sa infiintez trupa, avand nevoie de basist, tobar si voce. Stilul principal ar fi alternative metal, dar sunt deschis si catre alte influente, nu e nimic batut in cuie. Eu ascult de la James pana la Meshuggah... :clown:
Posted

eu ma bag daca nu conteaza varsta , faptul ca sunt fata si experienta ...sunt din bucuresti si am 17 ani , am voce ...

stau prost la capitolul experienta ..si cursuri in domeniu ... ^_^

Posted

eu ma bag daca nu conteaza varsta , faptul ca sunt fata si experienta ...sunt din bucuresti si am 17 ani , am voce ...

stau prost la capitolul experienta ..si cursuri in domeniu ... ^_^

Nu conteaza foarte mult sa ai experienta, dar daca ai voce si vrei sa te dezvolti si sa experimentezi, e perfect. :rokon: . Da-mi un PM cu id-ul tau de mess, si mai vorbim :)