alinu_tau Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Imi tot cautam un treble booster si parca nimic nu era pe placul meu, si pana la urma m-am hotarat sa iau FB-2 de la Boss. Chestia e ca la el m-a atras si partea cu feedback-ul, dar nu stiam ca o poti folosi si ca infinit sustainer. De la anumite note in sus (acuma nu mai stiu care, cred ca de la E subtire) nota nu mai capata acel "flageolet" de octava ci pur si simplu se lungeste atata cat vrei, cat tii apasata pedala. Asa am ajuns sa pot canta nota aceea a lui gary moore pa care toti se intrebau cum o face. L-am luat nou de la Kalmanmusic Sf Gheorhe ca e ceva nou si nu exista SH.. inca. Daca e sa-i fac putina recenzie e un booster super ok, e si treble dar si mid boost. Parti rele... nu cred ca e true bypas ceea ce pe unii ii deranjeaza. Incerc sa postez aici mostra de sunet, scuzati calitatea video, dar numai asa il pot descarca aici. IMG_1855.AVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusteicu Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 faina gaselnita pentru tine Alin. Multumesc pt retastare ca nu am avut ocazia sa o fac in mod oficial. Pt oricine din Transilvania care vrea orice setare de chitara il recomand pe colegul Alin (cum ii spuneam noi in facultate HEAVY) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinu_tau Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 ms Florin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts