DanJBS Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 ...mda...eu cantam nothing else matters pana la strofa in prima luna de chitara...sa nu zic in a 3-a saptamana chiar...e drept mi-a aratat fratimiu..da oricum...deci nu e imposibil...eu am invatat acordurile dupa...nu e obligatoriu...fiecare face cum ii se pare mai simplu... eu la 4 luni de chitara nu stiam nici un acord...da cantam intro fade to black,nothin,sanatarium,enter sandman..seek&destroy..asa cum ieseau...parca si mother rusia de la maiden..intro a.. si gama do major .. nu inseamna ca daca nu stii acordurile nu poti sa canti nimic Nu te cred ca tu cantai cum trebe nothing else pana la strofa . Tu probabil nu ai prins o varianta veritabila de la nothing else si nu stii ce prinderi sunt acolo. Nu vreau sa te insult sau ceva dar imi e greu sa cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanJBS Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Si eu tot dupa 1 an jumate il pocesc de nu-i adevarat... mama lui de NEM... Am pus si eu ceva si solo intro.mp3 solo.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Dupa 3 luni de Bergenbier (Bumbac stie de ce!): Scuze pentru "incalzirea" de la inceput, pentru notele pierdute pe drum si pentru agatatul destelor in corzi, dar io cant deaocamdata dupa ureche si dupa memorie. NEM_solo2.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanJBS Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Ai scos destul de bine notele dupa ureche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Thanks, mate! Din pacate, nu-s toate. Cel putin doua lipsesc, din lipsa de tehnica. Si bendul de la sfarsit e un pic exagerat, tre' sa recunosc Dupa ce mai tocesc fretboard-ul vro trei luni poate mai iese ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dark Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Salut. Sunt nou pe aici...si va prezint varianta mea de nem fara solo...inregistrata din prima...cam are greseli...dar merge ...chitara e dezacordata si microfonu e cel mai mare jaf dp lume .. Astept rasete de la voi __________ Chitara: Hora Student corzi nylon Microfon: Un jaf de Genius... dark_nem.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest do-re-mi Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 ca sa-tzi iasa nothing else matters itzi cam trebuie ceva degetatzie adik itzi trebuie ceva studiu si in 3 zile nu prea cred ca o sa cantzi melodia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dark Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 stiu stiu ... am pus melodia in graba...nici macar n-am studiat-o klumea...de atunci am mai progresat la ea. O sa pun o varianta corecta a melodiei cand am timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Thered Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) Ma... am si eu o problema cu nem: ma tot chinui la partea de strofa, da nu-mi iese... si pana acum tot ce am gasit e un filmulet pe youtube cu niste buline rosii care se misca prea repede, dar cel putin suna cat de cate bine (http://www.youtube.com/watch?v=EXwf3fLXWSA)... in rest, taburile erau toate gresite... Daca are cineva un tab intreg, sau macar partea de strofa... edit: poate nu erau gresite, dar in mod cert nu erau varianta de pe album... Edited March 21, 2008 by Thered Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Pai si tu varianta de pe care album o vrei? S&M sau Black Album? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Thered Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Black Album... Daca are cineva un tab bun, sau macar stie un utilitar cu care sa dl videoclipul ala de pe youtube (link mai sus), as aprecia... ma tot chinui la partea de strofa si a naibii nu iese :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Da-mi un PM si te rezolv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts