Zorg Ranzoo Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Avem un vocalist si chitarist si momentan cautam un basist, un chitarist si un tobosar, preferabil din targoviste. Multumesc!
sorin.simionescu Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Salut, Sunt si eu din Targoviste, am avut otrupa care din pacate s-a destramat, insa ma intereseaza o noua colaborare impreuna cu unii din fostii componenti. Da-mi, te rog, mai multe detalii despre voi. Astept raspuns. Simi
Zorg Ranzoo Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 salut! pai ce sa zic... suntem o formatie care se axeaza pe hard rock, rock n roll, heavy metal si ocazional acoustic, vocalistu are 3 ani experienta, iar chitaristu 2 ani, cu o pauza de un an in care nu a mai facut nimic . Suntem dispusi sa facem si ceva extrem. Daca se poate sa imi dai un msg privat cu id sau un nr de tel:).
sorin.simionescu Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Adresa mea de e-mail este sorin.simionescu@yahoo.com.
metallicu Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Sala de repetitii aveti? Va intereseaza numai oameni cu experienta, sau si novici?
Zorg Ranzoo Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 chiar si novici, dar sa stie ceva...
Recommended Posts