Emanuel Suceu Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Salut! Sunt clapar si astept de ceva vreme ca cineva sa puna intrebarea insa pentru ca nu vad nici o initiativa, intreb eu: e cineva interesat sa cante o combinatie de electronic/instrumental/vocal, ceva in genul lui Schiller? Plec de la premisa ca nu am nici experienta de scena si nici nu m-am ocupat de organizarea unui asemenea grup pana acum. Insa compun muzica si versuri in home-studio-ul meu, deci am o viziune concreta a soundului pe care-l caut. Caut deci de un baterist, o chitara bas, chitara solo/armonie, o voce masculina sau feminina - cu o clapa apoi vin eu. O a doua e necesara de asemenea. Pentru o idee mai clara asupra muzici despre care vorbim vin cu niste link-uri: O alta intrebare ar fi cat credeti ca ar prinde genul asta la noi. Schiller umple cate-un stadion intreg la concert, oare la noi ar fi posibil? La noi e cineva care a incercat sau inca promoveaza un gen similar? Multumesc anticipat!
Emanuel Suceu Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Aruncai ochiul. Ne auzim in privat! Arunca un ochi pe profilul meu;)
Recommended Posts