www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Încãlzire

Recommended Posts

Guest metalhead000
Posted

Salutare :)

Nu am mai frecventat forumul de ceva vreme, dar iatã-mã cu o înregistrare nouã care sper sã vã placã. E mai mult o idee decât o compoziție. O sã o refac odatã când voi avea timp. Nu-mi prea place cum am fãcut reglajele ,intro-ul nicicum nu vroia sã-mi iasã bine ... se vede cã am lenevit cu compusul în ultima vreme :P

Dacã o ascultați vã rog sã vã dați ºi voi cu pãrearea :D

Dream.mp3

Posted

sunt trei tipuri de muzica/melodii pentru mine ... 1.ma lasa rece/nu ma intereseaza 2.ma inspira sa continui sa fac muzica, ma bucura cumva .. 3. ma fac sa ma las de muzica(ca sunt super meseriasi cantaretii =)) ) ... mi-a placut acest DREAM ... intra la punctul 2 ! bafta in continuare

Guest metalhead000
Posted

sunt trei tipuri de muzica/melodii pentru mine ... 1.ma lasa rece/nu ma intereseaza 2.ma inspira sa continui sa fac muzica, ma bucura cumva .. 3. ma fac sa ma las de muzica(ca sunt super meseriasi cantaretii =)) ) ... mi-a placut acest DREAM ... intra la punctul 2 ! bafta in continuare

Mă bucur că ţi-a plăcut! :D

Cât despre punctul 3 ... eu zic să-l revizuieşti un pic :P ... ar zic că ar trebui să te stimuleze să faci muzică din ce în ce mai bună :)

Guest metalhead000
Posted

nice done! good things come from great dudes :]]

App, cu ce ai inregistrat acustica? microfonul xD sau e electro-acustica si prin cablu?

Introul e genial.Nu vad ce nu-ti place chiar tie la el :]]

Mersi de răspuns! :D

Am înregistrat cu un microfon micuţ de vreo 8 lei :)) . Chitara e electro-acustică şi am conectat-o la un amplificator. Efectele le-am făcut cu un Zoom :)

În legătură cu intro-ul , mă refeream la greşelile din el ... sunt câteva note moarte pe acolo care supără urechea