www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oameni, intimplator am dat peste niste galerii foto aici pe forum si am descoperit citeva chestii "atragatoare" :)

Am vazut par example o poza dintr-un concert Sahara si am descoperit ca ghitaristul e stingaci. Daca e pe receptie as vrea sa-mi dea un pm.

Restu' daca au chef si nu- s prea ocupati as vrea sa faca acelasi lucru. Probabil ca stiti si voi (la ght stingaci ma refer) cit de greu e sa pui mana pe o ghitara LH mai ales daca nu iti permiti prea mult..

Merci mult.. astept raspunsuri!

Posted

Prowler, editeaza postul pe care l-ai scris: "si eu sunt stingaci si-s fraier ca prestez invers".

Oricum esti pe linga pentru simplul fapt ca pe mine ma interesa de unde fac stingacii de pe aici rost de instrumente. I don't give a shit daca esti tu stingaci sau nu =))

Guest packardb
Posted

Oameni, intimplator am dat peste niste galerii foto aici pe forum si am descoperit citeva chestii "atragatoare" :)

Am vazut par example o poza dintr-un concert Sahara si am descoperit ca ghitaristul e stingaci. Daca e pe receptie as vrea sa-mi dea un pm.

Restu' daca au chef si nu- s prea ocupati as vrea sa faca acelasi lucru. Probabil ca stiti si voi (la ght stingaci ma refer) cit de greu e sa pui mana pe o ghitara LH mai ales daca nu iti permiti prea mult..

Merci mult.. astept raspunsuri!

Well...mergi la un reseller/importator din RO sau din alta tara, (eg: ProGuitar), intrebi ce chitari a scos firma Fender pentru LH ...si comanzi ce te coafeaza. De ex, eu am un Fender American Stratocaster ...LH :)

Posted (edited)

si eu s stangaci.si cant pe stanga.vrei chitara,intra la mica publicitate http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3255.Da i un PM lui BCrich si vezi cam ce poate sa ti aduca.majoritatea chitarelor sunt si pe stanga la acelasi pret.Sper sa ti fi fost de ajutor;)

merci Madden... deocamdata sunt falit dar e bine de stiut "un' sa te duci" atunci cand iti permiti.

merci mult!

si io's stangaci da' nu's fraer sa cant invers la chitara :)

Prowler, mare bou esti ma! (recomandare: Terminus paradis, partea cu serparia.. ti se potriveste.. =)) )

Edited by Elvantin