reck Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 (edited) Momentan formatia noastra este alcatuita din 2 chitaristi (unul dintre ei sunt eu), un basist, tobar si clapar, avem nevoie de un vocalist. Stilurile pe care le abordam sunt post-hardcore, deathcore, metalcore, screamo, influente gen A Day to Remember, Bring me the Horizon, Asking Alexandria, Escape the Fate, Bullet for my Valentine, the Used. Am vrea un vocal care sa poata canta piese de la formatii de genul (nu facem coveruri, insa ca idee) si care sa poata si sa dea screamo. Multumesc! Edited December 22, 2011 by reck
reck Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 rog un moderator sa imi mute thread-ul in sectiunea potrivita! din neatentie am postat aici. scuze.
Stefan OPREA Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Muzician...fostul vocal al trupei NightFly, am ajuns la 30 de ani si vreau sa cant....m-am saturat de bullshits vreau doar sa cant (si cu vocea si cu chitara) Astept propuneri Am job (sunt profesor) deci nu depind de muzica financiar asa ca nu sunt stresat de bani hai in PLM sa cantam!!!! Aaaah cate un pic sau cate ceva despre mine: - Absolvent UNMB (Uzina nationala de muzica Bucurest :wacko:i) sectia compozitie jazz muz usoara - Compozitor cu peste 20 de piese proprii - Abilitati decente de chitara ritmica deci ma pot acompania pe piese cu chitara - Vocal....bun zic eu:) - Pronuntie si dictie buna in engleza si romana CONTACT : 0727 27 10 13 INFLUENTE MUZICALE : Queen, Foo Fighters, the Cure, U2, Placebo, REM, Coldplay, the Fray, Editors, Kings of Leon PS: pot da si sunete high pitched falsetto sau growl dar curat (melodic) adica inteligibil:)
Guest Radu Olidale Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 (edited) Momentan formatia noastra este alcatuita din 2 chitaristi (unul dintre ei sunt eu), un basist, tobar si clapar, avem nevoie de un vocalist. Stilurile pe care le abordam sunt post-hardcore, deathcore, metalcore, screamo, influente gen A Day to Remember, Bring me the Horizon, Asking Alexandria, Escape the Fate, Bullet for my Valentine, the Used. Am vrea un vocal care sa poata canta piese de la formatii de genul (nu facem coveruri, insa ca idee) si care sa poata si sa dea screamo. Multumesc! ma pricep la inward fry exhale death growl stuff like that cu clenaurile nu le am si cant la bass pe langa asta am avut si eu trupa de metalcore pana azi dar sa sfarsit .... ma pricep la inward fry exhale death growl stuff like that cu clenaurile nu le am si cant la bass pe langa asta am avut si eu trupa de metalcore pana azi dar sa sfarsit .... influente Alex Koehler (Chelsea Grin) Corey Taylor(slipknot bla bla ) travis (from first to last ) , le am cu highurile cel mai bine lately ca am lucrat mult la ele and stuff like that ma pricep la inward fry exhale death growl stuff like that cu clenaurile nu le am si cant la bass pe langa asta am avut si eu trupa de metalcore pana azi dar sa sfarsit .... influente Alex Koehler (Chelsea Grin) Corey Taylor(slipknot bla bla ) travis (from first to last ) , le am cu highurile cel mai bine lately ca am lucrat mult la ele and stuff like that da si lucrez cel putin o ora zilnic la screamuri :] wanna be a pro , da clar caut trupa xD oricum scriu si versuri destul de fucked up daca vreti http://rhaadoo.deviantart.com/ oricum cantitate infima acolo am mai multe ma pricep la inward fry exhale death growl stuff like that cu clenaurile nu le am si cant la bass pe langa asta am avut si eu trupa de metalcore pana azi dar sa sfarsit .... influente Alex Koehler (Chelsea Grin) Corey Taylor(slipknot bla bla ) travis (from first to last ) , le am cu highurile cel mai bine lately ca am lucrat mult la ele and stuff like that da si lucrez cel putin o ora zilnic la screamuri :] wanna be a pro , da clar caut trupa xD oricum scriu si versuri destul de fucked up daca vreti http://rhaadoo.deviantart.com/ oricum cantitate infima acolo am mai multe ma pricep la mixaje , masterat voce instrumente and stuff stiu sa fac si nitel dubstep dar nu ma dau in vant Edited January 5, 2012 by Radu Olidale
Recommended Posts