barbarossa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dupa anuntarea oficiala a trupelor Dimmu Borgir si Motörhead, Project Events anunta una din marile surprize ale editiei OST FEST 2012: MÖTLEY CRÜE! Pe 15 iunie, pentru prima oara in Romania, vor urca pe scena de la Zone Arena pentru un show ce se anunta incendiar: Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars si Nikki Sixx – membrii fondatori ai formatiei. http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/motley-crue-va-canta-live-in-romania-la-ost-fest-2012.html
Les Paul 1960 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Foarte tare, baietii astia or sa faca atmosfera.
barbarossa Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 pacat ca vince neil e cam praf. dar asa a fost mai mereu. eu merg de dragul vremurilor tineretii. si pt tommy lee. si inca mai sper sa renunte la vince neil si sa se revina corabi (dar nu cred ca mai pupam noi asa ceva)
barbarossa Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 stie cumva cineva la ce ora intra pe scena motley? eu voi ajunge doar pe la ora 20...presupun ca ei incheie seara, deci ar trebui sa inceapa pe la ora 22....
Recommended Posts