marcianpetrescu Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted June 25, 2014 Author Posted June 25, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 UP!mai am de vanzare urmatoarele muzicute... din stocul personal... in stare perfecta de functionare ! mai vand din ele pt. ca am prea multe !TOATE MUZICUTELE SUNT de la firma HOHNER !!!CHROMONICA 48 in tonalitatea F - nou nouta ! = 500 leiCHOROMONICA 48 in tonalitatea G - nou nouta ! = 500 leiBLUES HARP(old version) modificate pe prindere cu suruburi(corp de lemn) - 80 lei bucata. am tonalitatile: F(1), D(3), G(1), Db(1)GOLDEN MELODY - F = 80 leiIn cazul achizitionarii mai multor exemplare, fac discount ! Expediez si in provincie, prin colet postal cu ramburs !relatii la telefon - 0751 511 846 / 0733 31 22 77 sau pe email: harmonicamark2001@yahoo.com
marcianpetrescu Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 UP !!! SE MAI POT FACE DISCOUNT-uri !!! Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 UP !!! Mai am la vanzare urmatoarele muzicute: Hohner BLUES HARP Vintage Model - tonalitatea D(re major) - 80 lei Hohner GOLDEN MELODY - in tonalitatea F(fa major) - 90 lei Hohner CHROMONICA 270 - 3 octave - tonalitatea G(sol) - 500 lei(cea din poza atasata) Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare !
marcianpetrescu Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 NU MA MAI SUNATI IN IDEEA DE A OBTINE CONSULTATII TELEFONICE GRATUITE despre muzicute !!! NU AM NICI UN FEL DE OBLIGATIE SI NICI TIMPUL NECESAR ! DACA DORITI CONSULTATII DE SPECIALITATE, PUTEM REZOLVA CONTRACOST LA DOMICILIUL MEU SAU AL VOSTRU ! se poate eventual si telefonic prin PLATA IN AVANS A CONTRAVALORII UNEI LECTII DE MUZICUTA(50 lei/ora !!!) in cazul in care pretul vi se pare prea mare, puteti sa apelati fara probleme la internet !!! era necesar sa fac aceste precizari pentru ca am primit multe telefoane la ore de multe ori total nepotrivite, ca sa nu mai vorbesc de cazurile cand mi s-au dat bip-uri pe telefon si persoanele asteptau sa le sun eu pe banii mei si sa le dau sfaturi gratuite !!! Va multumesc pentru intelegere !
marcianpetrescu Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 UP !!! Mai am la vanzare urmatoarele muzicute: Hohner BLUES HARP Vintage Model - tonalitatea D(re major) - 80 lei Hohner GOLDEN MELODY - in tonalitatea F(fa major) - 90 lei Hohner CHROMONICA 270 - 3 octave - tonalitatea G(sol) - 500 lei(cea din poza atasata) Muzicute de calitate in stare perfecta de functionare ! NU MA MAI SUNATI IN IDEEA DE A OBTINE CONSULTATII TELEFONICE GRATUITE despre muzicute !!! NU AM NICI UN FEL DE OBLIGATIE SI NICI TIMPUL NECESAR ! DACA DORITI CONSULTATII DE SPECIALITATE, PUTEM REZOLVA CONTRACOST LA DOMICILIUL MEU SAU AL VOSTRU ! se poate eventual si telefonic prin PLATA IN AVANS A CONTRAVALORII UNEI LECTII DE MUZICUTA(50 lei/ora !!!) in cazul in care pretul vi se pare prea mare, puteti sa apelati fara probleme la internet !!! era necesar sa fac aceste precizari pentru ca am primit multe telefoane la ore de multe ori total nepotrivite, ca sa nu mai vorbesc de cazurile cand mi s-au dat bip-uri pe telefon si persoanele asteptau sa le sun eu pe banii mei si sa le dau sfaturi gratuite !!! Va multumesc pentru intelegere !
Recommended Posts