marcianpetrescu Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 UP! PRETURILE SE MAI POT NEGOCIA !!! DETALII si POZE GASITI MAI SUS !
marcianpetrescu Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 UP! PRETURILE SE MAI POT NEGOCIA !!! DETALII si POZE GASITI MAI SUS !
marcianpetrescu Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 UP! mai am de vanzare urmatoarele muzicute... din stocul personal... in stare perfecta de functionare ! mai vand din ele pt. ca am prea multe ! TOATE MUZICUTELE SUNT de la firma HOHNER !!! CHOMONICA SUPER 64 - cutie in stare perfecta = 800 lei CHOMONICA SUPER 64 - cutie defecta = 750 lei CHROMONICA 48 in tonalitatea F - nou nouta ! = 500 lei CHOROMONICA 48 in tonalitatea G - nou nouta ! = 500 lei BLUES HARP(old version) modificate pe prindere cu suruburi(corp de lemn) - 80 lei bucata. am tonalitatile: F(1), D(3), G(1), Db(1) GOLDEN MELODY - F = 80 lei In cazul achizitionarii mai multor exemplare, fac discount ! Expediez si in provincie, prin colet postal cu ramburs ! relatii la telefon - 0751 511 846 sau pe email: harmonicamark2001@yahoo.com VA ROG SA NU MA CONTACTATI PENTRU LECTII DE MUZICUTA PRIN TELEFON sau pentru CONSULTATII DESPRE ALTE MUZICUTE ! strict doar pentru anuntul postat aici. Ofer si pretind seriozitate maxima. Multumesc
marcianpetrescu Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 UP !!!! NU RATATI NISTE MUZICUTE DE SUPER CALITATE !
marcianpetrescu Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 UP! mai am de vanzare urmatoarele muzicute... din stocul personal... in stare perfecta de functionare ! mai vand din ele pt. ca am prea multe ! TOATE MUZICUTELE SUNT de la firma HOHNER !!! CHOMONICA SUPER 64 - cutie in stare perfecta = 800 lei CHOMONICA SUPER 64 - cutie defecta = 750 lei CHROMONICA 48 in tonalitatea F - nou nouta ! = 500 lei CHOROMONICA 48 in tonalitatea G - nou nouta ! = 500 lei BLUES HARP(old version) modificate pe prindere cu suruburi(corp de lemn) - 80 lei bucata. am tonalitatile: F(1), D(3), G(1), Db(1) GOLDEN MELODY - F = 80 lei In cazul achizitionarii mai multor exemplare, fac discount ! Expediez si in provincie, prin colet postal cu ramburs ! relatii la telefon - 0751 511 846 sau pe email: harmonicamark2001@yahoo.com VA ROG SA NU MA CONTACTATI PENTRU LECTII DE MUZICUTA PRIN TELEFON sau pentru CONSULTATII DESPRE ALTE MUZICUTE ! strict doar pentru anuntul postat aici. Ofer si pretind seriozitate maxima. Multumesc
marcianpetrescu Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Vand urmatoarele muzicute profesionale cromatice si diatonice. Toate muzicutele sunt fabcricate de firma HOHNER ! CHOMONICA SUPER 64 - cutie in stare perfecta = 800 lei CHOMONICA SUPER 64 - cutie defecta = 750 lei CHROMONICA 48 in tonalitatea F - nou nouta ! = 500 lei CHOROMONICA 48 in tonalitatea G - nou nouta ! = 500 lei BLUES HARP(old version) modificate pe prindere cu suruburi(corp de lemn) - 80 lei bucata. am tonalitatile: F(1), D(3), G(1), Db(1) GOLDEN MELODY - F = 80 lei detalii in poze In cazul achizitionarii mai multor exemplare, fac discount ! Expediez si in provincie, prin colet postal cu ramburs ! Ofer si pretind seriozitate maxima. Nu ma intereseaza nici un fel de schimburi ! contactati-ma telefonic - 0751 511 846 / pe email: harmonicamark2001@yahoo.com multumesc. Marcian Petrescu
Guest Tn Laura Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Buna. In ce gama este bine sa imi iau o muzicuta avand in vedere ca am o carte cu melodii in diferite game? Daca imi iau in do o sa-mi fie mai usor sa invat. Dar nu voi putea sa cand decat mel in do, logic nu? Multumesc anticipat!!
marcianpetrescu Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Buna. In ce gama este bine sa imi iau o muzicuta avand in vedere ca am o carte cu melodii in diferite game? Daca imi iau in do o sa-mi fie mai usor sa invat. Dar nu voi putea sa cand decat mel in do, logic nu? Multumesc anticipat!! daca aveti piese in 8 game diferite... atunci o sa aveti nevoie de muzicute in 8 game diferite ca sa le puteti canta in gama aferenta... pentru inceput e bine sa invatati pe o muzicuta in C(do major).... sunteti din Bucuresti ? poate luati in calcul niste lectii de muzicuta... astept un semn. multumesc si succes. UP! Vand urmatoarele muzicute profesionale cromatice si diatonice. Toate muzicutele sunt fabcricate de firma HOHNER ! CHOMONICA SUPER 64 - cutie in stare perfecta = 800 lei CHOMONICA SUPER 64 - cutie defecta = 750 lei CHROMONICA 48 in tonalitatea F - nou nouta ! = 500 lei CHOROMONICA 48 in tonalitatea G - nou nouta ! = 500 lei BLUES HARP(old version) modificate pe prindere cu suruburi(corp de lemn) - 80 lei bucata. am tonalitatile: F(1), D(3), G(1), Db(1) GOLDEN MELODY - F = 80 lei detalii in poze In cazul achizitionarii mai multor exemplare, fac discount ! Expediez si in provincie, prin colet postal cu ramburs ! Ofer si pretind seriozitate maxima. Nu ma intereseaza nici un fel de schimburi ! contactati-ma telefonic - 0751 511 846 / pe email: harmonicamark2001@yahoo.com multumesc. Marcian Petrescu
marcianpetrescu Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 UP ! MAI E LOC DE NEGOCIAT !!!
marcianpetrescu Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 UP ! MAI E LOC DE NEGOCIAT !!!
marcianpetrescu Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 UP! MAI E LOC DE NEGOCIAT !!! detalii in primele postari !
Recommended Posts