death metal Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Buna ziua eu cant de cam 2 ani la chitara electrica lead, pana acuma cam 2 saptamani cantam ce piese imi placeau dupa tab dar cand am vrut sa compun una am vazut ca nu iese nimic asa ca m-am apucat sa invat putina teorie dar pe net nu am gasit decat game sub forma de taburi, Daca mi-ar putea spune cineva despre vreo carte sau ceva de unde sa invat ceva mai de calitate decat tab Multumesc
Marius_Adrian Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Buna ziua eu cant de cam 2 ani la chitara electrica lead, pana acuma cam 2 saptamani cantam ce piese imi placeau dupa tab dar cand am vrut sa compun una am vazut ca nu iese nimic asa ca m-am apucat sa invat putina teorie dar pe net nu am gasit decat game sub forma de taburi, Daca mi-ar putea spune cineva despre vreo carte sau ceva de unde sa invat ceva mai de calitate decat tab Multumesc Salut, Cateva notiuni teoretice care te-ar putea ajuta la compozitie gasesti aici Mult spor
Stefan OPREA Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 (edited) Sal! Dau lectii de teorie& compozitie pe chitara Eu absolvent UNMB sectia Compozitie Jazz Muz Usoara+ 1 an de compozitie clasica Momentan lucrez ca profesor de muzica si chitara entry level Stefan OPREA 0727 27 10 13 Edited December 18, 2011 by Stefan OPREA
Recommended Posts