Guest danieldrums Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tobosar disponibil , caut trupa serioasa (eventual de cover-uri) din bucuresti . cant la tobe de 13 ani , posed instrument ,etc .De-a lungul anilor am cantat cu : ab4 , sport sangeros III, Da Hood , El Negro , etc...
Guest miagi1 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 sal ce stil canti? eu caut tobar de heavy si rock , suntem foarte seriosi , facem muzica ca, profesie daca esti interesat suna la nr de tel 0729674366
adrianmilea Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Tobosar disponibil , caut trupa serioasa (eventual de cover-uri) din bucuresti . cant la tobe de 13 ani , posed instrument ,etc .De-a lungul anilor am cantat cu : ab4 , sport sangeros III, Da Hood , El Negro , etc... Salut, Cautam tobar cu experienta pentru un proiect de progressive cu influiente power si symphonic metal. Suntem din Bucuresti, avem sala, scule si destula experienta. Merita sa discutam. Adresa mea de mail este: milea.adrian@yahoo.com
Stefan OPREA Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Sal! Eu vocal, cant aproape orice stil, absolvent de Conservator, am piese proprii, 5 ani de experienta cu trupa NightFly daca reusesti sa faci rost de trupa count me in, pot da si chitara ritmica sau de interventii (polifonii, contramelodii, etc), NU SOLO. Cheers!
Guest danieldrums Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 salutare tuturor , cu scuzele de riguare nu ma intereseaza muzica metal & hard , ma intereseaza un proiect muzical mai avansat (concerte PLATITE , ceva albume la activ , echipa , manager , sunetist , tehnic , etc)
Guest alexeip Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 sal!!!!!eu nu pot sa iti propun menager si sunetist si altele,,,dar pot sa iti propun un proiect poate interesant,,,,,eu fac animatie si sound design,,, o sa iti dau un link unde poti vedea ceva din ce fac,,,,,,muzica este creata numai la chitara bass cu efectele necesare,,,,eu caut un tobar care sa completeze muzical proiectul,,,,,,caut pe cineva cu care singuri sa fin menegeri si totul necesar pentru creare muzicii cu partea video pe cere pot sa o fac doar eu,,,cu mesje cu lucruri care ne plac,,,ok asta e linkul sa vezi ceva din ce am facut sunet si imagine,,,dar nu inseamna ca totul va fi asa,,,aste este doar ca idee si ceea ce urmeaza va fi alt ceva....http://vimeo.com/user9682836,,,,,,,si mailul meu alexei.patrascu88@gmail.com
Guest muzicabuna Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Salutare. venim din aceeasi zona. si eu cant de 15 ani . hai sa vorbim in privat. mailul meu : muzicabuna5@gmail.com
whisky Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 salut, poate gasesti anuntul interesant. multumesc, o zi buna http://forums.rgc.ro/topic/69649-cautam-instrumentisti-pentru-spectacol-concert-blues-rock/
Recommended Posts