Guest Miss Blue Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Vreau sa ma apuc de chitara si nu stiu daca sa astept sa imi strang bani si sa imi iau una electrica sau un bas, sau pentru inceput sa imi iau una clasica,mai naspa,pana se prinde ceva de mine,ca nu am mai tinut o chitara in mana in viata mea.Si in cazul in care imi iau bas sau chitara electrica as putea sa ma descurc doar cu lectii/tutoriale de pe net?La fel si cu cea acustica.Sau ar trebui sa iau lectii de la un profesionist? :-?? Am nevoie de un raspuns rapid! ^^
Borsec Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 (edited) S-a mai discutat. Cu ce chitara sa incepi e discutabil, dar cred ca cu totii suntem de acord ca iti trebuie un instructor competent, macar o luna-doua. Dupa care, poti incepe sa cauti singur CE TREBUIE pe youtube. Personal iti recomand chitara electrica ieftina, Reghin, Squier, etc. E mai comoda si mai "cool". Edited December 4, 2011 by Borsec
LPU00 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 depinde si ce gen vrei sa canti...poti invata si fara profesor.e mai greu dar nu imposibil dar de ex daca vrei sa canti metallica iti trebuie si ceva teorie...zic eu
Neo Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 1. nu ai postat unde trebuie. 2. nu ai cautat pe google cat trebuie. 3. daca ai impresia ca dictamai google-ul nu ti-a fost de ajutor, ar trebui sa cauti pe forum 4. daca ai postat o chestie care s-a discutat de 'nshpe mii de ori, inseamna ca nu ai cautat pe forum cat trebuie
Recommended Posts