Guest Stelian Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 (edited) Va salut! M-am hotarat de ceva timp sa-mi achizitionez o chitara si sa incep primele acorduri pe ea (da...prima mea chitara ), insa nu stiu spre ce sa ma indrept. Bugetul este ce-i drept destul de limitat ~280-400 lei si prefer sa evit SH. Am pus ochii pe o ARIA sau pe acest IBANEZ. As dori sa primesc si cateva pareri\sfaturi din partea voastra. Va multumesc si o zi placuta in continuare! Edit: Imi cer scuze pentru double topic, dar a dat o eroare la inceput dupa care am putut posta, nestiind ca este deja unul! Edited November 22, 2011 by Stelian
Guest Nazby Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 eu am ARIA acustica si e f faina Iti recomand cu placere o ARIA
Septi Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ibanez...Dar mai bine ai merge intr-un shop si le-ai incerca pe amandoua...sau daca vrei ceva mai bun include in optiuni si SH-ul
Guest Stelian Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Va multumesc pentru sfaturi, dar este un al 2-lea topic, ceva mai vechi. Mi-am luat acum 3 saptamani Ibanez V72.
Recommended Posts