diorgulescu Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 (edited) Primul EP/demo al proiectului "Sentem". Pe scurt, un proiect realizat in totalitate in regie proprie, ce se invarte in zona Stoner Metal/Experimental. Este un album focusat pe bass si ritmica in stilul clasic al stoner rock-ului/metal-ului. Abordarea este minimalista, folosindu-se doar bass si tobe pentru piese, cu putin sampling pe langa (cateva texturi de fundal). Folosind si putine offbeat-uri ici-colo, se incearca surprinderea/alterarea structurilor. Un EP concept. Nu stiu cat de "dezvoltata" e piata/underground-ul de la noi cand vine vorba de stoner metal/doom si muzica experimentala non-guitar-shredding, dar totul se reduce la exprimarea sinelui . Detalii mai multe (in curand) pe sentem.wordpress.com . Puteti asculta si downloada pe Bandcamp: http://sentem.bandcamp.com/ Gasiti piesele si pe . Stima! Edited November 20, 2011 by diorgulescu 1
vektor Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Not bad at all, chiar are potential. Desi nu inteleg de ce zici <<experimental>>.
diorgulescu Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Salut, Multumesc pt observatii si pt timpul acordat debitarilor mele Am zis "experimental" luand in calcul cateva drafturi ce zac pe la mine pe aici si care, as fi zis ca s-ar incadra aici. Eventual ma gandeam sa le postez pe acelasi topic. Probabil am abuzat un pic de termen, imi cer scuze. Nu ma descurc prea bine cu incadrarile in genuri, le mai sfeclesc
diorgulescu Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 In caz ca sunt mici probleme cu navigarea in playlist, iata link-urile individual:
diorgulescu Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Iaca si pe MySpace, si pe SoundCloud .
diorgulescu Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Sentem va colabora cu Dreamhunter. Detalii: http://sentem.wordpress.com/2011/12/08/colaborare-cu-dreamhunter/ 1
diorgulescu Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Multumiri pentru timpul acordat si pentru aprecieri! Un mic promo pentru viitorul album Sentem: TALIM. 1
bertogrind Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 nu suna rau.esti sigur fan OM,influentele sunt clare.succes pe viitor!
Recommended Posts