Guest gaby1 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 (edited) Salut sunt din Timisoara si sunt solist in cautare de trupa...Eu caut trupa care merg inspre genul Gothic ,Power metal, progressive metal, symphonic metal..Gen !!!Kamelot!!..Daca chiar nu se gaseste genul asta atuncea eu oricum sunt deschis si la alte genuri ...bineinteles nu death metall si chesti deastea....as putea si metalcore clean vocals.SO daca cautati solist lasati-mi un pm sa va contactez sau orice altceva si vorbim, discutam, stabilim genu etc..Apropo am uitat sa mentionez ca am mai cantat in trupe sunt familiarizat cu scenele ..asa ca despre partea show, cantare live nu am vreo problema. Salutari How can we believe in heaven if we can`t believe in us????? Edited November 5, 2011 by gaby1
bogdan Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Salut, Poti cumva sa pui un link cu ceva inregistrari in care apari?
Guest gaby1 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Salut, Poti cumva sa pui un link cu ceva inregistrari in care apari? pai as dori la inceput sa discutam despre gen etc si daca vrei cv demouri lasa-mi ceva( sa te contactez) si iti voi trimite
Wlad Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Salut Gabi ! Suna excelent ce ai scris in anunt. Ti-am trimis un PM. Vlad
sergiu cotuna Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Salut!!!Poti sa lasi ceva link unde te-as putea auzi...sau daca nu hai sa vorbim pe mess sa imi trimiti ceva melodii...am si eu o trupa si is tare curios sa iti aud vocea......baga cotuna_sergiu89 si vorbim mai multe detalii!!!!
Recommended Posts