www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Hot Casandra Lanseaza Early Nightmares


Guest muskasflight
 Share

Recommended Posts

Guest muskasflight

Hot Casandra lanseazã EP-ul “Early Nightmares” și videoclipul “Larissa

 

 

Sâmbãtã, 5 noiembrie, Hot Casandra debuteazã oficial cu o nouã formulã de live cu ocazia lansãrii EP-ului "Early Nightmares" și a videoclipului primului extras pe single, "Larissa". Evenimentul va avea loc la Berlin Club (Str. Constantin Mille Nr. 4) începând de la 21:00, seara va fi deschisã și, respectiv, închisã de duo-ul Yoon (dj set), Indie Jules și George G., iar prețul intrãrii va fi de 15 lei.

 

 

Hot Casandra - “Early Nightmares”

 

- disponibil din noiembrie 2011 -

 

EP-ul de debut semnat Hot Casandra, "Early Nightmares", aflat la granițele dintre synth-pop, new wave și electronica, va conține cinci piese și va fi disponibil la vânzare pe suport digital începând de miercuri, 9 noiembrie. Lansarea EP-ului din București va fi precedatã de un mic turneu în cele mai importante orașe din țarã, iar datele concertelor vor fi anunțate în curând pe toate platformele sociale Hot Casandra.

 

Un teaser al EP-ului "Early Nightmares" se poate poate asculta aici:

www.facebook.com/video/video.php?v=10150454966282519

 

 

Hot Casandra – “Larissa”

 

Primul extras pe single, "Larissa", s-a putut asculta timp de o lunã în exclusivitate la Radio Guerilla, iar în curând va fi disponibil publicului larg. Pentru a gãsi fata care sã o întruchipeze pe Larissa în videoclip, Hot Casandra a anunțat înscrierile pentru casting pe pagina oficialã de facebook și a ales câștigãtoarea la câteva zile. Astfel, “Larissa” este, de fapt, Lavinia Costache din București.

 

Videoclipul piesei "Larissa" a fost filmat în urmã cu douã sãptãmâni într-un atelier de arte plastice din București de cãtre Lea Rasovszky și Adrian Popescu iar post-producția este semnatã de Mario Oprean. Materialul video va fi disponibil, ca și EP-ul, tot de miercuri, 9 noiembrie, pe toate platformele sociale Hot Casandra.

 

Câteva fotografii de la filmarea videoclipului "Larissa" se pot regãsi aici:

www.facebook.com/media/set/?set=a.262200163816163.60957.148029045233276

 

 

 

Hot Casandra [live with band]

 

Hot Casandra [live with band] înseamnã Paul Ballo [voce], Radu Teodorescu [clapã], Mircea Ionițã [chitarã / bass] și Iulian Cuculea [programare], iar la lansarea "Early Nightmares" de sâmbãtã, 5 noiembrie, pe scenã, ca invitatã specialã, va urca și Bianca Ionescu, prim sopranã la Opereta Românã, care va interpreta douã piese alãturi de trupã. Vocea Biancãi Ionescu se regãsește și pe “Hold Me Tight”, una dintre piesele de pe “Early Nightmares”.

 

Paul Ballo, producãtorul, muzicianul și vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra, este un nume cunoscut publicului român și nu numai de pe parcursul carierei sale ca toboșar în trupele Go To Berlin, The Amsterdams și Kumm. La ora actualã, Paul Ballo mai este implicat și în Trouble Is, trupa fondatã anul trecut alãturi de Matei Țeposu, bunul sãu prieten și fost coleg de la Go To Berlin.

 

Mai multe informații despre Hot Casandra: www.facebook.com/HotCasandra - www.soundcloud.com/Hot-Casandra

 

Mai multe informatii despre lansare: www.facebook.com/event.php?eid=261064297277302

 

Pentru acreditãri de presã sau parteneriate media contactați: Email: SpektralSound@gmail.com / Telefon: +40 723 221176

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.