www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cu microfonul...

Guest domnul Rig

Recommended Posts

Guest domnul Rig
Posted

Er, deci eu am voce misto "unplugged" ca sa zic asa. Cand vreau sa cant la microfon, is varza. Mi se pare ca nu ma aud si ma fortez mai tare, parca iese si mai inalta ca pitch vocea. Explicati-mi va rog cum poti invata sa canti cu microfonul.

Guest diogrey
Posted

Er, deci eu am voce misto "unplugged" ca sa zic asa. Cand vreau sa cant la microfon, is varza. Mi se pare ca nu ma aud si ma fortez mai tare, parca iese si mai inalta ca pitch vocea. Explicati-mi va rog cum poti invata sa canti cu microfonul.

pai ia-ti un difuzor pe post de monitor pus langa tine ca sa te auzi sau daca repeti un set de casti ...ps:daca nu te auzi nu canta

Guest domnul Rig
Posted

Vocalul din trupa din care cu onoare fac parte canta fara probleme pe aceeasi instalatie.

Guest miriapod
Posted

Da, conteaza mult ce microfon e, importante sunt si boxele.. am cantat mult pe diverse echipamente si se simte diferenta. De la altceva n-are ce sa fie.. bine, cred ca stiai deja ca trebuie sa tii microfonul lipit de buze cand canti si sa-l departezi cand iti maresti volumul (n-are nici o legatura tho, just making sure)

Guest domnul Rig
Posted

Microfonul este Shure SM 58 si sculele sunt foarte foarte tari. E vorba despre sala asta.

Guest domnul Rig
Posted

Frate iti zic ca am voce super misto, sunt bestial, plange fetele dupa mine. Dar numai "unplugged".

Guest diogrey
Posted

Asa ziceam si io, pana cand m-am auzit prima oara. :) M-am urat atunci si am zis ca-mi bag picioarele in vocea mea, da' fetele au continuat sa planga! :)

schimbati pozitia in sala ca sa te auzi si canta mai aproape de mic + concentreazate

Guest domnul Rig
Posted

schimbati pozitia in sala ca sa te auzi si canta mai aproape de mic + concentreazate

Cant cu boxa in spate si ma concentrez, dar tot aia! :)

Posted

Invata sa canti atunci :)

La volum mare se aude ceva mai bine ce prostii faci :) Canta o vreme cu casti in urechi. Da, ai sa plangi de cat de varza esti. Da' cresti tu mare si le arati lor...

Aaa si era sa uit. E foarte posibil sa nu stii sa 'deschizi gura' cand canti. Mai stiu d-astia. Tot asa, lucreaza tata, ca ai sa treci peste moment.

Guest domnul Rig
Posted

M'kay, mersi pentru sfat. Am sa incerc, daca nu-mi iese nimica, macar stiu ca raman un zeu al chitarei. :)

Guest diogrey
Posted

M'kay, mersi pentru sfat. Am sa incerc, daca nu-mi iese nimica, macar stiu ca raman un zeu al chitarei. :)

chestia cu castile e tare cred ca o sa te redreseze instantaneu

multi vocali oribili in momentul in care se aud direct canta mult mai bine

Guest miriapod
Posted

pai daca nu te auzi *chiar* n-ai cum sa canti bine, oricine ai fi si oricata tehnica ai avea. ati vazut multi surdo-muti prin coruri? :)

oricum.. daca esti sigur-sigur ca esti bestial :) incearca sa canti si pe alte echipamente, vezi ce se intampla. mergi odata la alta sala. sau daca aveti mixer, uita-te la setari, poate setarile vocalului vostru nu ti se potrivesc si tie, trage de butonele pe acolo.

daca nici asta nu merge, probabil ca asa canti tu najpa :(:)

Guest Mircea19
Posted

nu fi rea cu omu.. cum sa cante naspa... ?? doar e chitarist.. ce logica am azi,,,

mai bine il lasi pe vocal sa faca asta :)

Guest domnul Rig
Posted

Ideea era sa facem un fel de armonie, eu am vocea mai grava.

Guest W:W:JigSaw
Posted

Io "am avut" voce de cor :(

Akuma...incerk so fac mai grava!! :)

De ce nu incerci sa-tzi formezi vocea dupa cineva?Dupa un vocalist de la vreo trupa...care itzi place tzie...

Eu spre exemplu,nu stiam ca pot "sa zbier" subtzire...sincer!!Si fac asta zilnik...da' fac shi o chestie din gat...grava cum ai zis tu..."top grohaiala"!!Aaaa bineintzeles k trebuie sa dezvolt vocea pe timbrul asta B) insa am rabdare...Ma rog k in 2-3 ani sa fie mai bine ;)

So...ai grija de voce...shi mai incearca

Iar faza cu microfonu'... nu o intzeleg!! ;) Io am microfon de PC...shi tot iese bine!! :)

Succes...shi mai exerseaza!!

P.S.(pt.critici):Sorry de repetitzii!! :)

post-2030-1152476213_thumb.jpg

Guest Jaymz
Posted (edited)

Da, iese bine cu microfonul tau de PC, da cine sta sa munceasca p vocea ta ca sa iasa bine ? :)

Edited by Jaymz
Guest miriapod
Posted

Da, iese bine cu microfonul tau de PC, da cine sta sa munceasca p vocea ta ca sa iasa bine ? :)

indeed, doubtful veeery doubtful

• 2 weeks later...
Guest W:W:JigSaw
Posted

Bine zis Jaymz!! Tu...cine altcineva? Saru'mana!! :)