Guest crezu_n Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 nr telefon: 0761760390 (Cretzu), fosta trupa Alarma ---> http://www.myspace.com/alarmaromania (daca doriti tot albumul e gratis, contactati-ma id: cretzu_n ) Avantaje: avem experienta pe scena punk, cunoastem trupe, cunoastem cluburi (unde putem canta oricand), eu (ca tobar) am tobe acasa unde putem repeta (pereti semi-izolati)+ tobe electrice pe care pot inregistra, chitaristul are tot ce ii trebuie. Cerinte: oameni care vor sa faca asta pentru ce le place, sa fie relaxati (sa ii doara in p***), sa se distreze, sa fie ei insisi, varsta 17-24 ani (negociabil) P.S.: da un telefon si ne vedem la o bere, oricand , bafta
Eldrian Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Faceti pogo mai incet ! Ce s-a intimplat cu trupa ? scuze de off-topic.
Guest crezu_n Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Eh, stii cum e cu punku, usor de facut greu de interpretat
Guest crezu_n Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Am reusit o colaborare cu cei de la Anomalii, nu mai avem nevoie de basist. Din pacate a picat colaborarea cu Anomalii, avem iar nevoie de basist. Up
Guest Dash Ollie Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 imi place mult continul anuntului ) Suna interesant.
Recommended Posts