Balaurul Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) Mi-a luat mai mult de 1 an sa finalizez cea de-a doua piesa instrumentala de chitara - compozitie proprie. Insa intentionez sa compun cel putin cate una pe an (lol), deci iata motivul pentru care initiez acest topic. Vreau sa existe acest loc in care sa le reunesc pe toate. Le multumesc anticipat celor care se vor uita si vor asculta aceste piese. Nu vreau sa fie demonstratii de tehnica sau de altceva, ci doar sa impartasesc niste idei care mie mi se par misto cu oameni care au gusturi apropiate de ale mele. Deja antica "Itchy Bitchy", compusa si interpretata pentru/pe Framusul Pantera poreclit "The Bitch", pus la dispozitia forumistilor de amicul Florin Barbu: Cea de-a doua, inceputa cam in acelasi timp cu prima, dar finalizata zilele trecute: "The Morse Code". Ma bucur sa vad ca are 660 de vizualizari in 4 zile, ceea ce inseamna ca lumea o apreciaza la fel de mult ca pe prima Verificati anual topicul asta pentru noi piese Edited October 17, 2011 by Balaurul 2
travolta Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Superbe ambele piese! Poate ai timp sa faci mai mult de una pe an:D
Gyzmo Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Excelent si foarte catchy Sa fie si molipsitor, sper Felicitãri. Morse code, preferata mea Inspiratie îți doresc!
Balaurul Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Revin cu o piesa Trooper de pe albumul "Voodoo", proaspat lansat. E o melodie instrumentala, imprimata la fel, live in studio, din prima. Povestea ei si linkul aici: Radacini de lume Enjoy!
6ths3ns3 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ma poate ajuta cineva cu un tab la the morse code?
Recommended Posts