milan Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 - Pedala simpla Yamaha, pe curea, din setul Yamaha Gigmaker. Pedala e noua. Pret 150 lei. - Scaun tobe Millenium, cu spatar, stare foarte buna. Pret 180 lei. Discutii pe forum sau mesaje private.
Flura Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Salut. Daca as vrea sa iau eu scaunul,cum am putea sa facem? eu sunt tocmai in pitesti,iar tu,din cat inteleg in cluj
milan Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 In tara, se poate trimite prin curier, transportul ar fi vreo 30 de lei. Pot sa vi-l trimit chiar azi, si pe maine e la dvs. Dati-mi un mesaj, aici sau privat, cu numarul dvs de telefon, daca sunteti interesat.
Flura Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 In principiu ma intereseaza un scaun pt ca cel pe care il folosesc acum nu e dedicat pt tobe si imi este putin incomod,deoarece eu folosesc o pozitie mai inalta. Scaunul tau la ce inaltime maxima se ridica? Pretul final pt vanzare care ar fi? si nu stiu exact daca e posibil sa-mi trimiteti azi si sa pot sa-l ridic duminica,cred ca nu functioneaza astia cu curierul in weekend. Oricum,daca vrei sa-mi lasi datele despre starea lui exacta si ultimul pret e posibil sa vreau sa-l iau. multumesc
Flura Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Salut,lasa-mi te rog numarul tau de telefon,sau daca ti-e mai usor da-mi un mesaj pe nr meu:0764979424 pt ca vreau sa iau scaunul de tobe in cel mai scurt timp. Cauta-ma te rog,ca sa stabilim ce si cum. Multumesc
milan Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 e specificat in anunt ca scaunul s-a vandut. cele bune.
dare Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 e specificat in anunt ca scaunul s-a vandut. cele bune. Mmmmmmnu ... nu e specificat. Anyway, acum e
milan Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 aveti dreptate, era vorba de pedala mai sus. oricum, s-a vandut si scaunul. numai bine.
Recommended Posts