Guest recrutul Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 poate sa-mi spuna cineva cum se ajunge la fundeni? un reper aproximativ sau cel mai usor drum de la niste repere mari din buc(bucur obor, basarab) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 poate sa-mi spuna cineva cum se ajunge la fundeni? un reper aproximativ sau cel mai usor drum de la niste repere mari din buc(bucur obor, basarab) Sos Fundeni ? Unde mai exact ? La Spital, la XXL, la benzinarie, la fabrica aia de nuh ce ? Sos FUndeni e foarte lunga... In principiu.. de la Bucur Obor iei tramvaiul 21 si mergi de-ti vine rau, cobori la intersectia cu So. FUndeni (intrebi in prealabil un calator) dupa care stai in alta statie si iei un autobuz (am impresia ca orice vine e bun) acum depinde unde anume vrei sa cobori pe Sos. Fundeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest recrutul Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 sunt cu masina. langa sala lui rares Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 sunt cu masina. langa sala lui rares Nu puteai spune asta de la inceput ? Nu stiu, undeva in zona hypermarketului XXL... Si nu trebuie sa-mi multumesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stiv Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 pai vino in centru si dupa aia mergi spre apus zi de vara pana in seara , ca daca n-ar fi nu s-ar povesti , si uite-te pe harta si nu mai fa topicuri noi pt intrebari idioate http://www.hartionline.ro/buc/harta/strazi2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts