Guest cata_dp Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 cum zice si titlul ma intereseaza o doza humbucker care sa fie mica, adica sa intre in locul unei single-coil ... astept oferte
Guest diogrey Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 cum zice si titlul ma intereseaza o doza humbucker care sa fie mica, adica sa intre in locul unei single-coil ... astept oferte din cate am auzit astea suna oribil ....nu sunt sigur nu am incercat mi bine mai astepti o parere sau daca iti cumperi una ...poti sa spui o parere
StratMan Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 din cate am auzit astea suna oribil ....nu sunt sigur nu am incercat mi bine mai astepti o parere sau daca iti cumperi una ...poti sa spui o parere pai daca nu ai probat, de unde stii ca suna oribil? @cata_dp. dragul meu, oferta este foarte bogata si unele sunt chiar foarte reusite. acum, tu incearca sa te hotarasti atat asupra pozitiei dozei cat si a caracteristicilor de sunet pe care le doresti de la acest tip de doze. in principal exista doua firme celebre care fac asa ceva: dimarzio si seymour duncan dar mai sunt si altele foarte bune dar mai putin cunoscute de catre noi. eu ti le recomand pe astea doua, deoarece am cantat efectiv pe ele si am fost foarte multumit. exact ceea ce se spune in documentatie, aia este. trebuie doar sa stii ce vrei cu exactitate. problema este sa nu ai pretentia sa sune exact ca un single coil dar fara brum ca asta nu se poate nici in ruptul capului!
Guest cata_dp Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 (edited) ma indrept catre un seymour duncan hot rails ... bridge ... ms StratMan !!!! @cearny : am incercat sa-ti dau pm dar ti-e plin inboxu or smth ... Edited June 29, 2006 by cata_dp
cearny Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 aaah me bad! s-a rezolvat! cearny_zv@yahoo.com daca vrei sa vb pe yahoo.
Recommended Posts